HOĆU PRAVO ODELO I VENČANICU, OŽENIĆU SE 2. PUT! Janjuš pitao Aleksandru da prave RIJALITI SVADBU, a ona pristala! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PAO DOGOVOR

HOĆU PRAVO ODELO I VENČANICU, OŽENIĆU SE 2. PUT! Janjuš pitao Aleksandru da prave RIJALITI SVADBU, a ona pristala! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić došla je do sobe za rehabilitaciju da poseti Marka Janjuševića Janjuša, a tokom zanimljivog razgovora, došli su do dogovara da se venčaju.

Pre toga su porazgovarali o Aleksandrijoj sestri, sa kojom se Janjuš druži.

"Neću da pijem bez tebe, to će mi biti dosadno ako sama pijem. Dosadno mi je tamo bez tebe. Nemam sa kim da se družim. Malo sa Majom. Paulu volim. Ona mi je rekla da joj Tomović nije zabranio da se druži sa mnom", rekla je Aleks.

Aleksandra Nikolic, Marko Janjusevic Janjus
foto: Printscreen

"Dobra si i sa Milicom, vidim. Dobra si, ne svađaš se sa ljudima od kada se sa mnom družiš. Šta napravih i od tebe i od sebe. Ako bude neka svadba, možemo da se prijavimo. Ja da se opet ženim, ti da budeš mlada, bar da imamo da jedemo, da pijemo. Neka muzika, samo da bude lepše vreme", prokomentarisao je Marko.

"Ja sam za", pristala je zadrugarka.

"Ali pravo odelo i prava venčanica i da se ženim po drugi put. Tražićemo pravi prsten. Hoću da mi krojači izmere fino odelo, ali ono, neko onako uske pantalone dole, da baš bude top. Ko će ti biti kuma?", pitao je on.

"Pravim svadbu, pristaješ?", pitao je on.

"Pristajem", odgovorila je Nikolićeva.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track