OVO JE GAVRILOVIĆEVA ŽENA MARINA: Pevač je sa njom u braku 2 decenije, imaju dvoje dece, a sad je VARA U RIJALITIJU! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

NAŠAO ZAMENU

OVO JE GAVRILOVIĆEVA ŽENA MARINA: Pevač je sa njom u braku 2 decenije, imaju dvoje dece, a sad je VARA U RIJALITIJU! (FOTO)

Rijaliti -

Ivan Gavrilović trenutno boravi u rijalitiju "Parovi", gde je gledaoce kraj malih ekrana šokirao ljubavnom vezom sa Milijanom Bogdanović.

Ivan je dve decenije u braku sa Marinom, sa kojom ima dvoje dece. Pevač je često na društvenim mrežama delio fotografije sa suprugom, koju je nazivao "moja ljubav".

Gavrilović je u rijalitiju priznao da je njegova supruga postala hladna i udaljena, pa i da mu treba nežnosti.

Koliko je stvar ozbiljna između Milijane Bogdanović i pevača Ivana Gavrilovića kao i da njihova ljubav nema granica sada je postalo jasno. Njihov poslednji razgovor ostavio je u šoku sve gledaoce, ali i učesnike vile Parova.

"Činjenica je da sam prevario ženu, i da sam se zaljubio u Milijanu. Podmladio sam se pored nje, ne bi bilo loše da se umnožimo. Ona kuka za detetom. Ne mogu više da mislim šta misli Marina, ovo što se desilo nije normalno", rekao je Ivan.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track