POKRIVALA SAM DARKA I NJU ĆEBETOM NA OSTROGU I MOLILA SE: Majka Dragana ispričala šta se desilo na PRVOM putovanju sa SNAJKOM!
Foto: Kurir

majke i snajke

POKRIVALA SAM DARKA I NJU ĆEBETOM NA OSTROGU I MOLILA SE: Majka Dragana ispričala šta se desilo na PRVOM putovanju sa SNAJKOM!

Rijaliti -

Dragana i Milena Stojanović dolaze iz Smedereva i oprobale su se u emisiji "Majke&snajke" kao kuvarice. Njih dve bore se jedna protiv druge u spremanju hrane, koju će na kraju probati Darko, Milenin suprug i Draganin sin.

Majke i snajke
foto: Kurir

Majka i snajka takmiče se za nagradu od 4.300.000 dinara i porodičnu vikendicu, a otkrile su zanimljive stvari o svom privatnom životu. Naime, Milena i njen suprug Darko bili su samo prijatelji kada su krenuli na putovanje koje ih je spojilo.

"Kada si krenula da se zabavljaš sa suprugom, šta se tamo desilo? Kako se završilo?", pitao je voditelj Raša.

"Završilo se sa majkom. Mi smo planirali da odemo u Ostrog, ali naše društvo nije moglo da krene. Moj tadašnji drug, sadašnji suprug odlučio je da nađe društvo, a to je bila gospođa mama", kaže Milena, a Dragana se nadovezuje:

"Što da ne? Meni se išlo na Ostrog, a oni su bili drugari. Ja sam pokrivala Darka i nju ćebetom na Ostrogu i baš sam želela da ona bude moja snajka".

Majke i snajke
foto: Kurir

"Vasilije Ostroški je učinio da njih dvoje postanu suprug i žena", dodala je Seka, a Dragana priznala da se tome molila.

Podsetimo, emisiju gde se majke i snajke takmiče koja je bolja kuvarica vode pevačica Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić, a nagrada je 4.300.000 dinara i porodična vikendica. Pravila igre su da se svake sedmice takmiči pet porodica, dok svakog dana jedan par snajki i majki ima priliku da u roku od 60 minuta pokaže kulinarsko umeće. Za nabavku imaju 2 minuta. Preostale majke i snajke ocenjuju jela, ali i voditeljski par Seka i Raša, dok muž donosi nagradu od 10.000 dinara i dodatnih 3 boda ako pogodi čije je jelo.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.

Majke i snajke
foto: Kurir

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

47:32

MAJKE I SNAJKE SEZONA 01 EPIZODA 01 22.03.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track