PEVAČICA OTKRILA SVE ZABLUDE RIJALITIJA! Vesna Rivas iskreno o ZARADAMA i nameštaljkama: Tamo te lome i gaze!
Foto: Damir Dervišagić

priznala

PEVAČICA OTKRILA SVE ZABLUDE RIJALITIJA! Vesna Rivas iskreno o ZARADAMA i nameštaljkama: Tamo te lome i gaze!

Rijaliti -

Pevačica Vesna Rivas godinama je bila učesnica rijaliti šou programa, a sada je otkrila da se više neće vraćati u isti, kao i to da je šta je naučila boravkom na u formatima tog tipa.

- Koliko sam ja lekcija naučila životnih, hvala rijalitiju što postoji. Izvukla sam lekcija mnogo, mogu da te gaze, da te lome, da te krše, ali ne smeš da poklekneš. Čovek može da postoji kao biće jedino ako ima slobodu govora, ponašanja i slobodu da zadrži svoj stav do kraja - kaže Vesna.

Vesna Rivas
foto: Printscreen/Facebook

Bez obzira na dugogodišnje angažmane u rijalitijima, Vesna navodi da je mnogo više novca zaradila kao pevačica nego učešćem u šou.

Ona je otkrila i ko je najviše povredio tokom snimanja.

- Povređivanje Ružice Veljković me je najviše zabolelo. Prošle smo svakakve faze, na kraju sam je prihvatila, a ona na kraju bude sa Gastozom zarad igre. Ja to nisam mogla da shvatim. Ne postoji rijaliti, forma, ništa što bih ja mogla da prihvatim zarad produkcije - istakla je ona u emisiji "Grand magazin" i dodala da nije sve iscenirano u rijalitiju, te da samo određeni dobijaju zadatke, kako bi zaradili više novca.

Vesna Rivas
foto: Dado Đilas

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:43

LJUPKA IMA NOVU DRUGARICU: Pevačica otputovala sa RIJALITI ZVEZDOM, a onda usledio snimak VRUĆEG DEKOLTEA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track