ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN! Čim je napustio Šimanovce BEZ DLAKE otkrio ko mu je najveća GREŠKA i za kim je odlepio (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

kraj igre

ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN! Čim je napustio Šimanovce BEZ DLAKE otkrio ko mu je najveća GREŠKA i za kim je odlepio (VIDEO)

Rijaliti -

Danijel Višić izbačen je iz rijalitija. On je bio nominovan zajedno sa Sanjom Stanković, ali nije imao štanse.

Nakon što je definitivno izbačen sa velelepnog imanja u Šimanovcima, Danijel Višić je imao priliku da ostavi pismo svojim dosadašnjim cimerima, i nekoga od najbližih iz Bele kuće, imenuje za gazdu koji će gazdovati imanjem tokom nedelje.

- Sve mi je falilo. Na početku je bilo zanimljivo, tada je bilo i ono sa Tomovićem. On je prišao kao stariji, rešili smo da spustimo loptu. Nije išlo da se mrzimo. Stajao sam iza toga što sam rekao, napadao me je iznenada, i dok sam izašao... Promenio sam mišljenje ipak dva meseca je tu - govorio je Danijel.

- A još o nekima, ko te razočarao? - pitala je voditeljka.

- Svi koji su mi kao bili iritantni su mi bili okej. Tomović, Car sa kojim sam mislio da će biti haos - dodao je Danijel.

- S Kristijano sam bio najbliži. A najveća greška mi je bila Miljana, a mogao sam Aleksandru, Ivanu... Aleksandra je odmah htela u rehab, ali nije mi se svidela, za Ivanom sam odlepio, sve je bilo savršeno. I onda je Aleksandra ustala za crnim stolom, ljubomorna, i rekla kako ja muvam sve po kući, pa se Ivana razočarala. Miljana je greška, a na nju sam pao posle pet piva. Imala je Miljana harizmu i sve, ali sma shvatio da neću i da ne mogu - rekao je Višić.

- Čuću se sa Draganom, Anjom, sa Anjom je bilo flerta i svega. Ja nisam takav dečko da mu skinem devojku, mi smo se dogovarali da ćemo pričati kada izađemo. Ne želim da me on gleda s njom - govorio je Višić.

kurir.rs

Bonus video:

00:08

DARA PONOVO LUDUJE U SAOBRAĆAJU: Pevačica pustila muziku do daske i dala GAS! Gazi preko 200!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja