MARIJA KULIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR POŠTO JE MILJANA OBRIJALA GLAVU: U grob će me oterati, bolje oči da mi je iskopala! UNAKAZILA SE
Foto: Printscreen

NE MOŽE DA DOĐE K SEBI OD ŠOKA

MARIJA KULIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR POŠTO JE MILJANA OBRIJALA GLAVU: U grob će me oterati, bolje oči da mi je iskopala! UNAKAZILA SE

Rijaliti -

Miljana Kulić ostavila je u šoku sve svoje cimere u Zadruzi, ali i gledaoce pored malih ekrana kada je odlučila da se u trenutku nervnog rastrojstva obrije na ćelavo i ošisa na nulu svoju dugu kosu.

Marija Kulić
foto: Pritnscreen

Kurir je kontaktirao sa Miljaninom majkom Marijom Kulić, koja od stresa ne može da dođe sebi.

- Tresem se. Miljana će me u grob oterati. Šta uradi, unakazila se. Ne liči više na sebe. Ona je stvarno skrenula, ne znam šta da kažem. Ne bih smela da se stresiram, doktori su mi to strogo zabranili, a sad sam pod lekovima za smirenje od jutros. Siniši tek ne smem da pokažem šta je uradila. Miljana bolje da mi je oči iskopala da ne gledam šta radi tamo, nego sebi glavu što je obrijala. Ja ću umreti zbog nje stvarno, pa će onda imati zbog čega da kuka. Lepo sam joj rekla da se ponaša kako treba, a vidi šta uradi. Ja ne znam za sebe od jutros kad sam videla šta je uradila, katastrofa - rekla nam je uplakana Marija, pre nego što je prekinula vezu.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

Podsetimo, nakon što se Miljana ošišala na ćelavo, ona je došla u pab da pokaže novu frizuru Kristijanu Goluboviću, koji se šokirao kada je ugledao šta je uradila.

- E moja Miljo, tebi je sve ravno, tebi je sve super. Prst da ti pokažu, ti ćeš da se cerekaš do sutra! Meni je poraz što si se ošišala, uništila si kosu svoju lepu - rekao je frapirani Kristijan.

- Sve se menja, pa i kosa! Imala sam ja divnu kosu - šalila se Miljana, koju očito nije preterano briga za to što je uradila.

Da li će se u narednim danima Miljana pokajati zbog svog ishitrenog postupka, ostaje da vidimo.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/A.P.

Nina Lečić
foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

00:54

MILJANA KULIĆ TRUDNA?! Pomirila se za Zolom, uključila UŽIVO u program, pa progovorila o PRINOVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track