ŠA DOŽIVEO POMRAČENJE, URLAO NA TARU IZ PETNIH ŽILA! Vređao je i ponižavao, nije birao reči: Ona se obratila ocu! UMALO ZAPLAKALA!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS NA IMANJU

ŠA DOŽIVEO POMRAČENJE, URLAO NA TARU IZ PETNIH ŽILA! Vređao je i ponižavao, nije birao reči: Ona se obratila ocu! UMALO ZAPLAKALA!

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša počeo je da urla na Taru Simov, jer se nisu razumeli. Naime, reper je doživeo udar u glavi zbog Tare i njenog plakanja zbog pesme ,,Amanet" koju je prethodno čula.

- Ne razumem, plačeš na pesmu, ne znam šta treba da radim!? Plačeš na pesmu, preteruješ, mnogo tražiš! Pustio sam te da se isplačeš! Poslednji put mi kvariš veče! Plačeš uz pesmu, a ja da te grlim! Odluči se, da li hoćeš da ti prilazim ili ne, stalno imaš nervni slom! Ili ti prilazim, ili ne, pun mi je k*rac! Ti mene urnišeš, hoću da popijem pivo da se veselim, hoću kući da idem, teško mi je ovde, svaki utorak me j*beš, namerno! Ovo je treći utorak! Teraš me, mučiš ljude, ti si psihopata! - urlao je Ša iz petnih žila.

- Reče jadan Nenad - rekla je ironično Tara.

- Da, reče Nenad! Znaš li koliko sam drugara izguio, da umrem da za njima, preko 30, pa ti ne tražim brate! Nije mi najteže, nego ti praviš od svega, da je ceo svet protiv tebe! Debilu, jedan mali! - nastavi je da urla Ša.

Nenad Aleksić Ša nakon pesme ,,Ivana" setio se Tare Simov, pa je počeo da urla pred svim zadrugarima, kukajući im da su se svađali. Iako su se pred svima pohvalili da nisu imali svađe u sobi za rehabilitaciju od kada su se preselili, izgleda da se kolo sreće ipak okrenulo.

- Šta je ovo? Šta je ovo, bre? Šta je ovo? Ko je ovo, šta je to?! Ja znam, Nenad Aleksić, tako se ponašam! J*bote život! Treći utorak pred žurku, namerno druže! - urlao je Ša na sav glas.

Potom se vratio u sobu za rehabilitaciju i nastavio da urla na Taru bez prestanka.

- Kunem se u majku da ne znam šta da radim, ne znam da li da ti priđem, oterala si me kao g*vno ono veče! Odjednom si se pokrila i vrištiš! - urlao je Ša.

- Tara i Ša su na kraju smirili starasti, ali sigurno da će se i u toku noći raspravljati oko ove teme.

Tara Simov je nakon svađe sa Nenadom Aleksićem, bila jako nervozna, razlog je rođendan njenog oca Gorana. Ona je nakon što je smogla snage, uputila dirljivu poruku svom ocu.

- Tara, Srećan ti rođendan! Izvini što sam odvratna, ali ti to znaš sam, i jako mi nedostaješ imam tremu! Imam jaku tremu - rekla je Tara.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Ivana nasmejana, javno joj se obratila: Hvala ti za DANAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track