MILJANA KULIĆ RAZVALJUJE VRATA, HOĆE DA IZAĐE IZ RIJALITIJA: Moli Kristijana da joj pomogne, on joj očitao bukvicu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZABRINUTA ZBOG RODITELJA

MILJANA KULIĆ RAZVALJUJE VRATA, HOĆE DA IZAĐE IZ RIJALITIJA: Moli Kristijana da joj pomogne, on joj očitao bukvicu! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić bila je sinoć u ekomonskom dvorištu sa Kristijanom Golubovićem. Ona je molila Kristijana da joj pomogne da pobegne sa velelepnog imanja jer joj nedostaju roditelji.

Kulićeva je tvrdila da produkcija želi da je dovede do diskvalifikacije i žalila se što ne dobija informacije o svojim roditeljima. Golubović je smirio Miljanu, pa joj obasnio kako treba da se postavi zbog svega, a onda su se zajedno vratili u Belu kuću.

Miljana Kulić, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

"Jesi li ti luda? Što si takva? Ako im je cilj da te diskvalifikuju, budi jača od toga. Još 85 dana ti je ostalo. Što si nenormalna? Što bi razvaljivala vrata, kad možeš na kapiju da izađeš. Niko ne može da te zadržava ako ti ne želiš. Idi na kapiju, dogovoriš se, potpišeš ugovor i odeš. Tražiš da te puste", govorio je Kristijan.

"Čim mi ne govore za mamu i tatu, čim mi ne daju poziv... Molila sam. Ovo je ozbiljno. Hoću da vidim kako su moji roditelji. Hoću da izađem", žalila se Miljana.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track