MALO JE FALILO DA DOĐE DO TUČE: Monika navalila na bivšu MATORU, a njoj pala roletna! Cimeri ih razdvajaju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PRAVE POMETNJU

MALO JE FALILO DA DOĐE DO TUČE: Monika navalila na bivšu MATORU, a njoj pala roletna! Cimeri ih razdvajaju! (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom sastanka za crnim stolom, Monika Horvat je ušla u okršaj sa Lepim Mićom u koji se uključila i Jovana Tomić Matora koja je raspravu nastavila u spavaćoj sobi.

"Šta je sada štrecas se, šta je?", govorila je Matora.

"Smeće jedno iskompleksirano! Hoćeš da me poljubiš?", rekla je Monika.

"Razlupaću ti ti slike, još jedno aludiran na bratanca, a ne bih te poljubila gadna si mi", rekla je Matora.

U toku je izbor za najbezobzirniju osobu u Beloj kući, a za crnim stolom je ustala Nadica Zeljković, pa nakon što je navela par osoba za najbezobzirnije, izazvala je i reakcije od pojedinih.

"Evo Car što je nekad bezobziran prema kolektivnu, ulazi i izlazi... Gledajte da sebe izvučete sebe odavde", govorila je Nadica, pa se Monika ubacila:

"Sad ću ja vama nešto objasniti, slušam već mesecima kako maltretirate ove ljude. Moj tata je imao brak pre moje mame, i on se zaljubio u moju mamu, i danas žive u braku. Kao dete takvih osoba, ja danas i moja sestra, super su nas vaspitali. Svaki sledeći put kad budete napadali njih, ja ću ustati i braniti ih. Druga žena može i te kako da pruži ljubav i utočište. Šta vas briga za njih dvoje?", rekla je Monika.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:42

TEODORA DŽEHVEROVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA! Slikala se GOLA kako hrani životnjie, a onda ODBRUSILA HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track