MIROSLAVA SIMOV NAKON TARINOG PRAVDANJA LJUBAVNIKU: Ona je izmanipulisana, sve joj opraštam! Život bih dala za nju i njenu sreću!
Foto: Printscreen

jedna je majka

MIROSLAVA SIMOV NAKON TARINOG PRAVDANJA LJUBAVNIKU: Ona je izmanipulisana, sve joj opraštam! Život bih dala za nju i njenu sreću!

Rijaliti -

Majka Tare Simov, Miroslava ima svoje mišljenje o pokajanju njene ćerke, koje je usledilo nakon žestokog šamaranja njenog ljubavnika - repera Ša.

Tara Simov, Miroslava Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Magazin IN

- Ona je izmanipulisana, ja sam to već sto puta rekla. Meni može da izađe na oči uvek, ja sam njena majka. Ali ona ne želi mene da vidi, a ni meni ne daju nju da vidim. Samo da je zagrlim, preko svega bih prešla. Ona je takva, zaljubljena, impulsivna. Moja ćerka, život bih dala za nju i njenu sreću. Kao malo vode na dlanu bih je čuvala, a ona spominje samo oca i brine šta će otac da kaže. Samo to joj je važno - rekla je Miroslava za Kurir.

Tara Simov, Miroslava Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Podsetimo, Tara je izrazila javno pokajanje zbog šamara koje mu je nalupala dan ranije.

- Sada da vratim vreme, ne bih radila neke stvari, ali imam problem sa besom i ne umem da se iskontrolišem. Uvek se desi da štetim sebi ili da radim to osobama koje volim. Srce mi se pocepalo što sam sebi dozvolila da udarim osobu koju volim, ja sam bila u šoku šta sam uradila, iste sekunde. Iskalila sam bes u tom trenutku, posle 15 sekunde su mi krenule suze! Ja mislim da ne mogu ni mojima, ni njegovima na oči da izađem - završila je Tara.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:05

NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! Ivana zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja