KRISTIJAN POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA! Goluboviću pala roletna, obratio se NEPRIJATELJU: Ja sam svoj na svome, ne idem na tuđe!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

KRISTIJAN POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA! Goluboviću pala roletna, obratio se NEPRIJATELJU: Ja sam svoj na svome, ne idem na tuđe!

Rijaliti -

Kristijan Golubović je sedeo sa Kristinom sa kojom je u prisnom odnosu i ovog bio veoma besan, pa nije krio svoje nezadovoljstvo zbog odnosa sa jednim zadrugarom, kog je nazvao neprijateljem.

- Majmunčina malopre prolazi pored mene, zakači me telom, pozdravi Boru i ode smrdljivko. Nas treba j*bati, mi smo narod za pušenje k*rca! Nisu nam oni krivi, oni se drže kao sline, ja sam svoj na svome, ne idem na tuđe! - rekao je Kristijan.

- Ko, brate? - upitao je Mišel.

- Ko može da bude? Neprijatelj! - rekao je Kristijan.

Inače, Kristina Spalević privukla je pažnju nakon poljupca sa oženjenim Kristijanom Golubovićem, a sada se oglasio njen otac Dragan.

- Bili smo protiv učešća u rijalitiju. Supruga se razbolela na pet dana zbog rijalitija i trudimo se da to ne pratimo. Kakva god je situacija našu podršku ima jer nam je dete. Ona je nema problem da nekom prizna kada joj se dopada, tako da mislim da nije zaljubljena u Kristijana. Ako je i bilo poljupca, to je samo dejstvo rijalitija – rekao je Kristinin otac za Blic.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track