NEMAJU OBRAZA I SRAMA, NE PLAŠE SE NIČEGA! Iva Grgurić RASKRINKALA bivše cimere pa otkrila KO JOJ JE FAVORIT u rijalitiju!
Foto: Printscreen/Premijera

iskrena

NEMAJU OBRAZA I SRAMA, NE PLAŠE SE NIČEGA! Iva Grgurić RASKRINKALA bivše cimere pa otkrila KO JOJ JE FAVORIT u rijalitiju!

Rijaliti -

Pobednica prethodne sezone rijalitija "Zadruga", Iva Grgurić, sinoć se vratila u Šimanovce i to u ulozi žirija. Njeni komentari aktulenim učesnicima izazvali su veliku pažnju, a Iva je sve komentarisala:

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Premijera

- Ja sam super, ta Zadrugovizija je prošla odlično, oni su se potrudili, dali su sve od sebe, neke sam počastila lepim komentarrima, rekla sam ono što sam mislila, nisam mogla da se suzdržim. Rekla sam sve što mi je na umu, oni su slabi, ja sam pretrpela sve komentare 10 meseci, oni nisu mogli mojih nekoliko komentara. Ja sam jedva dočekala momenat da se suočim sa svima njima, bila sam iskrena - govorila je Iva i dodala:

- Ja sam rekla ono što mi je bilo na umu, nisam davala savete, nisam kritikovala učesnike koje nisam znala. Ne verujem da se bilo ko uplašio, oni nemaju straha ni od čega, obraza i srama nemaju, ne plaše se ničega - govorila je Iva.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Premijera

Grgurićeva je otkrila da ne poznaje ljude iz Hrvatske koji učestvuju u rijalitiju, kao i da joj se od svih učesnika najviše dopada Fran Pujas:

- Fran se izdvaja, ne poznajem nikoga iz Hrvatske, ne znam ih. Ja im želim svu sreću, imaju i moju podršku jer su iz moje zemlje. Fran se izdvaja i ima kvalitete, žao mi je da je tako mlad skrenuo sa puta, želim mu da se vrati na pravi put, videli smo sinoć da ima talenat.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Pink

O bivšem dečku Stefanu Kariću i njegovoj novoj devojci Jovani Ljubisavljević rekla je:

- Ja im želim svu sreću i kad izađu napolje da im potraje ljubav, ne mogu da govorim kakva je ljubav jer ih ne pratim, nemam vremena da pratim Zadrugu, želim im sreću - bila je kratka Iva i nastavila:

- Neke prave ljubavi mogu da potraju napolju, Luna i Marko su primer. Napolju će opstati ljubav, ako je prava - rekla je Iva i osvrnula se na svoju bivšu vezu sa Filipom Đukićem:

- Sa Filipom sam u kolegijalnim odnosima, radimo zajedno. Ne svađamo se, oboje smo zreli, nema kod nas visokih tonova, samo mirnim tonom i konverzacijom rešavamo - rekla je Iva.

Na pitanje da li ima istine u tome da se zaljubila u imućnog muškarca Grgurićeva je rekla da nema, a kada je upitana da li je istina da je moćni i bogati muškarci vole, kratko je poručila:

- Ko mene ne voli? - rekla je Iva u Premijera - Vikend specijalu.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:10

CRVENI BIKINI I SILIKONI U PRVOM PLANU: Iva Grgurić baškari se u džakuziju i pokazuje koliko je VRELA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja