FILIP CAR IZNEO ISTINU O MONIKI HORVAT: Trebalo je samo da sedi i ĆUTI! A onda priznao Pauli šta zaista OSEĆA prema njoj! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NAPRAVIO POMETNJU

FILIP CAR IZNEO ISTINU O MONIKI HORVAT: Trebalo je samo da sedi i ĆUTI! A onda priznao Pauli šta zaista OSEĆA prema njoj! (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car bio je isprovociran, te je otkrio pred Paulom Hublin istinu o Moniki Horvat.

"Ona je zgodna devojka, fakultetski obrazovana, ona je trebala samo ćutati i sedeti i ništa ne slagati o svom životu, nego da kaže istinu, da je završila fakultet, stomatologiju, da ima verenika i tu priča staje", izjavio je Car.

"Ono ponašanje iz bekstejdža je Monika u stvari, k*rvetina!", rekla je Jovana Tomić Matora.

Filip Car
foto: Printscreen

"Ona je rekla da je videla njen profil sa tim momkom i da je čula da ima verenika i šta ti ja znam! Skrivati nešto što vredi, nešto što je normalno, meni se to graniči sa zdravim razumom! Dečko je toliko normalan, iz normalne porodice, završava fakultet", otkrio je Car.

Paula se pobunila protiv Filipa, isticajući da je otkrio o Moniki stvari koje je želela da sakrije od javnosti.

Filip Car kao ovonedeljni vođa delio je budžete i napravio pravu pometnju.

On je prvo budžet podelio Pauli i priznao kako se oseća prema njoj.

"Paula Hublin, najbitnija osoba u kući, naš odnos je jako dobar, imali smo jednu raspravu koju smo raščistili. Ja Paulu volim na poseban način, znači mi puno, ja kada nekog zavolim kao prijatelja, zavolim ga. Ne daj Bože da sam zaljubljen u Paulu, da jesam, naš odnos bi bio sličan odnosima koje ste videli ovde. Mislim da si u nekim stvarima pogrešila, vrediš mnogo više, ti si posebna, pokazala si da si toliko talentovana", objasnio je Car.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:15

LUNA ĐOGANI ĐUSKA SA STOMAKOM DO ZUBA! Bivša rijaliti zvezda svaki dan u TOP raspoloženju, a jednu stvar je ZABRANILA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track