KRISTIJAN VARAO ŽENU KOJA JE PREMINULA OD RAKA: Napravio dete ljubavnici, ona abortirala i ostala nerotkinja! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PRELJUBA MU NIKAD NIJE BILA STRANA

KRISTIJAN VARAO ŽENU KOJA JE PREMINULA OD RAKA: Napravio dete ljubavnici, ona abortirala i ostala nerotkinja! (VIDEO)

Rijaliti -

Kristijan Golubović trenutno je u žiži javnosti zbog javne preljube u rijalitiju sa cimerkom Kristinom Spalević.

Kristijan je napravio dete drugoj devojci dok je bio u vezi sa svojom svojom pokojnom suprugom Danijelom. Pored činjenice da mu preljuba ni tada nije bila strana, popularni zadrugar otkrio je da je trudnoća prekinuta u četvrtom mesecu, ali ne njegovom voljom.

"Moja devojka je abortirala u četvrtom mesecu, zato što sam rekao da je moja Danijela trudna. Dan danas je nerotkinja, a imala je sve uslove", objašnjavao je Golubović uplakanoj Rialdi.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen

"Ubio dete", ljutio je promrmljao Čorba koji je par trenutaka pre toga upao u brutalan okršaj sa Rialdom, koja ga je u besu gađala flašom.

Podsetimo, najveća ljubav Kristijana Golubovića bila je nevenčana supruga Danijela. Njegov najveći životni poraz dogodio se kada je preminula od raka dojke.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

Inače, Kristijanova nevenčana supruga Danijela koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav. S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo", rekao je svojevremeno njihov zajednički prijatelj.

Kurir.rs/K.Đ/Srbijadanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track