VEZU NE ŽELIM, A IMAM POTREBU ZA NJOM: Filip Car i Sanja Stanković do detalja opisali odnos i šta planiraju ako je TRUDNA (VIDEO)
Foto: Printscreen

OTVORENO

VEZU NE ŽELIM, A IMAM POTREBU ZA NJOM: Filip Car i Sanja Stanković do detalja opisali odnos i šta planiraju ako je TRUDNA (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car otvoreno je govorio o odnosu sa Sanjom Stanković, koja još nije dobila ciklus, pa sumnjaju da je u drugom stanju.

Car je istakao da mu sa Sanjom nije bilo loše, ali da je brzo pobegao iz tog odnosa.

Filip Car
foto: Printscreen

"Ja kada sam sa nekim u odnosu, nikada nisam imao ovo iskustvo, da u istom prostoru budem sa devojkama sa kojima sam bio. Sve je to uticalo na mene. Ja sam možda ispao pi*ka, ali kada se ona nasmejala Matoroj, pa Anđelu, mene je to nekako pogodilo, bilo je neobično, a verujem da bi mi sa njom bilo lepo. Sa druge strane, nisam zaljubljen, a juče sam popio... I ta devojka, sa kojom sam bio, koja je pobacila, ja sam imao takav pritisak danima, kao i sada. Ja sam prvi put zaspao jutros, posle pića. Ne znam gde ću danima, imao sam potrebu za njom, na neki čudan način. Sinoć sam imao prvi put potrebu za njom. Da želim vezu, ne želim, ništa neće promeniti. Jutros sam razmišljao da li je jela, ne znam, pala mi je neka klapna, sada je gledam na drugačiji način. Ne želim da započinjem ništa, a ovo ne znam da objasnim", rekao je Car.

Sanja Stanković
foto: Printscreen

"Što se tiče situacije, ja neću da komentrišem, ja samo čekam doktor, da rešimo ovu agoniju. Filip se poslednja dva dana divno ponaša prema meni. Zagrli me, poljubi me,ne mogu da grešim dušu. Sinoć je dolazio na pola sata. Svi su me terali da dođem na žurku, ja nisam htela ali eto. I onda, kada smo došli ovde, mislim da je malo preterao u nekim stvarima...", počela je Sanja.

"Godi mi što je takav i brižan. Ali sam rekla da ne želim da ova situacija mora da bude takva da obnovimo odnos od ranije. Mi do pre tri dana nismo razgovarali, a preko noći smo prisni kao sinoć. Ne osećam se sama u ovoj situaciji", dodala je Sanja.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja