KRISTIJAN URNISAO MILJANU ZBOG NJENOG ABORTUSA: Svesno si zatrudnela sa čovekom koga si PLJUVALA! Kulićka mu nije ostala DUŽNA!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

KRISTIJAN URNISAO MILJANU ZBOG NJENOG ABORTUSA: Svesno si zatrudnela sa čovekom koga si PLJUVALA! Kulićka mu nije ostala DUŽNA!

Rijaliti -

Kristijan Golubović ustao je za crnim stolom i urnisao Miljanau Kulić zbog njenog abortusa.

- Miljana, svi imaju opravdanje za abortuse, samo ti nisi imala pravo na zo. Ko je najlicemerniji? - glasilo je pitanje.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- To je na gledaocima da odluče. Ja kada sam se vratila, imala sam lažan osmeh, šminku... Najlicemerniji je Kristijan, sinoć je razumeo Rialdu, a meni je ispred apartmana pisao da sam ubica. I ostali, svi su bili protiv, a sada to orapvdavaju - rekla je Miljana.

- Ja sam Rialdu pitao kakve je uslove imala, a ti si svesno primala sp*rmu u jajnike, svesno zatrudnela sa čovekom sa kojim si se ovde pljuvala. Ti si za 18 sati shvatila da je Zola licemer i da nećeš to. Ova devojka nije imala leba da jede, bila je ostavljena od jednog čoveka, u dugovima, mafijaši za vratom. Ne pravdam je za to, ali je morala. Ti si imala sve uslove - odgovorio je Kristijan.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- Nisam bila psihički spremna za drugo dete, imala sam postporođajnu depresiju, napade panike, bila mi je visokorizična trudnoća. Razmislila sam sa kim sam u vezi. Zola je hteo da mene i Željka da odvoji od moje porodice, da izmanipuliše, da ne budem u svom gradu. Zola je pričao da hoće to dete, a u WC-u apartmana mi je govorio nešto deseto. Ljubav je dvosmerna ulica - pričala je Kulićeva.

- Ali tada si verovala u njegovu ljubav. Imala si antibebi pilule, kondom... - govorio je Đedović.

- Volela sam ga, vodila sam ljubav sa njim, on me je iskoristio - istakla je Miljana.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:06

NAKON ISPADANJA SA EVROVIZIJE, HRVATICA ZAPEVALA SRPSKU PESMU! Albina oduševila Srbiju, OVAKO je pružila podršku URAGANKAMA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track