KRISTIJAN I KRISTINA NEZASITI! Prvo zaljuljali KREVET u hotelu, a onda overili i ŠTEK! Na ženi Ivanu i ne misli (VIDEO 18+)
Foto: Pritnscreen

šta ga briga za ženu

KRISTIJAN I KRISTINA NEZASITI! Prvo zaljuljali KREVET u hotelu, a onda overili i ŠTEK! Na ženi Ivanu i ne misli (VIDEO 18+)

Rijaliti -

Kristina Spalević i Kristijan Golubović su obavili svoju rutinu, ali akciju su ostavili za kasnije.

Dugo su ležali i pričali u hotelu, a onda je strast preovladala, pa su poljupci i zagrljaji pretvoreni u vrelu akciju ispod pokrivača.

Nakon toga, prešli su u kupatilo, a ćošak su iskoristili da se sakriju, prekrivajući se peškirima, pa bi se moglo reći da su akciju nastvili i u šteku.

Podsetimo, supruga Kristijana Golubovića Ivana Veljković i dalje je očajna i besna zbog njegove prevare u "Zadruzi". U to se uverila i ekipa Kurira koja je posetila Kraljevo, gde Ivana živi s njihovom osmogodišnjom ćerkom i odakle je ispratila muža u rijaliti.

Njegova supruga izbegava da priča o suprugovoj preljubi, ali ono što je rekla prijateljima, kako saznajemo, jeste da mu izdaju neće oprostiti i da ga čeka razvod. Mi smo sreli Ivanu u popodnevnim satima dok je išla ka svojoj zgradi. Ona je vodila ćerku iz škole.

Na naše pitanje kako komentariše dešavanje u rijalitiju, Ivana nam je odgovorila kratko: - Nemam komentar, molim vas da me ostavite na miru.

Ivana Veljković, Kristijan Golubović
foto: Nikola Anđić

kurir.rs

Bonus video:

00:04

KRISTIJAN ZBOG NJE BIO U POLICIJI, A STANIJA SPAKOVALA KOFERE? Svi se zbog OVOG snimka pitaju da li konačno ULAZI u rijaliti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja