JOVANA MISICA OBORILA GLAVU I ZAPLAKALA ISPRED SVIH! Niko ne podržava njenu vezu sa Karićem, ne može da PODNESE KRITIKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

pretužna

JOVANA MISICA OBORILA GLAVU I ZAPLAKALA ISPRED SVIH! Niko ne podržava njenu vezu sa Karićem, ne može da PODNESE KRITIKU! (VIDEO)

Rijaliti -

U Zadruzi je pušten snimak na kojem su Sandra Rešić i Jovana Tomić Matora koje su pričale o ljubavnom paru, Stefanu Kariću i Jovani LJubisavljević , voditelj je tražio komentar od misice koja je u jednom trenutku zaplakala.

- Pa ja ne znam šta da kažem - rekla je Jovana.

- Evo meni nije jasno što ona tako priča. Ja sam njoj sve rekla o njihovom odnosu i van klipa. Meni nije jasno kako da ti iko išta kaže kada on tebi stalo kaže da si lažov i folirant.

- Ona je rekla da ni on ni ja nismo zaljubljeni - rekla je Jovana.

- Za mene si ti folirant koji ne sme njemu ništa da kaže, a svima odgovovaraš - rekla je Sandra.

- Sandra ti nisi videla moju facu. Ja znam kako sam reagovao - rekao je Stefan.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Zadruga

- Stefan ima svoj osećaj odgovornosti jer je Jovana ostala bez momka, pa neće da je izbruka u nekim situacijama. Jovana nije ku*vetina, nije klošarka. Ona nije takva. Ja mislim da nema leba od njihove veze - koemtarisao je Đedović.

- Ja toliko volim sebe i boli me ku*ac za Luku ili za bilo koga. Vi ste mene pomešali sa nekim - ubacio se Karić.

- Kariću ti njoj kažeš svašta, a onda joj pređeš preko svega. Ispadaš ti folirant jer joj prelažiš preko svega - ubacila se Ermina.

- Jovana ne može da podnese neke stvari, ali ni on mi nije jasan. Ako već zna da ga je lagala, što ne reaguje - rekla je Ana.

- Jovana što plačeš, jesi li me slagala? - upitao je Karić.

- Za šta, nisam sve sam ti rekla - branila se uplakana misica.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:32

SEKSI URAGANKA U TOPLESU POKAZALA NOVU TETOVAŽU! Sanja Vučić se skinula i otkrila šta sad nosi preko celog RAMENA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja