ONI SU POBEDNICI POSLEDNJE ZADRUGOVIZIJE U ZADRUZI 4! Evo ko je dobio NAJVIŠE GLASOVA publike i žirija i osvojio NAGRADU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

presrećni

ONI SU POBEDNICI POSLEDNJE ZADRUGOVIZIJE U ZADRUZI 4! Evo ko je dobio NAJVIŠE GLASOVA publike i žirija i osvojio NAGRADU! (VIDEO)

Rijaliti -

Sinoć se u "Zadruzi 4" odigrala poslednja "Zadrugovizije" ove sezone, čija je tema bila pesme koje najbolje opisuju situacije koje su se dogodile u Beloj kući. Nakon što se 13 grupa predstavilo, usledila je dodela nagrada.

Čanovi stručnog žirija bili su: Kija Kockar, Stanija Dobrojević, Ljupka Stević, Dejan Milićević i Nenad Sinđelić Gastoz.

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

Stručni žiri je odlučio da najviše poena daju Nadici Zeljković i Lepom Mići, te su oni odneli pobedu, dok su pobedu odlukom sms glasova publike odneli Miljana Kulić, Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović.

Takmičari nisu mogli da veruju da su baš oni osvojili glavnu nagradu, te su se zahvalili publici koja ih je dovela do trona. Cimeri su ih nagradili aplauzom, a zatim i čestitali na putu do Bele kuće.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:07

KAJA OSTOJIĆ SE TOPI OD LJUBAVI: Proslavila rođendan dečka FUDBALERA, ne odvaja se od njega i iskazuje nežnost JAVNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track