KUPIO JE LJUBAV SA 50.000 €, A NJU NEMA ZA ŠTA PAS DA JE UJEDE! Zadrugari URNISALI Taru i Ša, poručili da se Simovoj reper ZGADIO!
Foto: Sonja Spasić, Public/Bojan Tralović

napadi sa svih strana

KUPIO JE LJUBAV SA 50.000 €, A NJU NEMA ZA ŠTA PAS DA JE UJEDE! Zadrugari URNISALI Taru i Ša, poručili da se Simovoj reper ZGADIO!

Rijaliti

Nenad Aleksić Ša je naišao na osudu zadrugara, a Miljana je istakla da Taru nema pas za šta da ujede.

- Na šta si mislio kad si rekao da si video mnoge Tarine reakcije na osnovu kojih si zaključio da nije zaljubljena u Ša? - glasilo je pitanje.

- Kao da nije mogla da ga gleda očima na kraju. Prevrtanje očima i ostalo - rekao je Stefan.

- Šta ćeš više od "Želim te" Stefanu? - pitao je Kristijan.

Nenad Aleksić Ša, Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Pink

- Ti moraš, Ša, biti svestan da si je udavio onim stvarima na početku, ljubomorisanjem, oterao ju je tada od sebe - nastavio je Stefan.

- Vi imate svoje činjenice, ja imam svoje, mi smo jedno drugog remetili, ali videćete kad izađem, ja najbolje znam - bio je uporan Ša.

- Kupio je ljubav sa 50.000 evra, biće neko vreme napolju sa njim, jer nema za šta pas da je ujede, samo da ga iskoristi do kraja! - komentarisala je Miljana.

- Navikli ste da vam naprave dete i da vas šutnu, je*ale vas pare! Nikada nećete znati šta sam ja pričao sa njom! Ne slušam vas, nećete čuti šta želite, ja je volim i staću uz nju i napolju, nije sve u parama, je*ale vas pare! Sve je to među nama učinio prostor i vi - besneo je Ša.

- Nije prostor, ti si bežao dok je ona bila tu, otkad je otišla, nisi pokušao da pobegneš odavde. Oni su u pravu za neke stvari, ja sam ti verovala, tražiš da ti verujem i sada, a tražio si da ti verujem i tada - rekla mu je Matora.

- Platio sam njemu kaznu, da sam izašao, imao bih i ja kaznu od 50.000! - pravdao se Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

- Trebalo je da joj platiš duplu kaznu, jer je ona otišla zbog tebe! - dobacila je Sandra.

- Od samog početka znaš koliko je Marko bio uz vas od samog početka, a nijednom joj nisi poručio da to ne radi - rekao mu je Stefan.

- Ja se ne mešam u njihov odnos - kratko je odgovorio reper.

- A u sve druge odnose se mešaš - poručila mu je Mina.

- Tebe bole hipotetičke stvari - pobesneo je Ša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

PRIČA SE DA MU JE RASTURILA BRAK, A SAD JE PONOVO SA NJIM: Amar Gile peva samo za Natašu Radan: U tebe samo ludo ZALJUBLJEN! VIDEO
00:14

PRIČA SE DA MU JE RASTURILA BRAK, A SAD JE PONOVO SA NJIM: Amar Gile peva samo za Natašu Radan: U tebe samo ludo ZALJUBLJEN! VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja