ONA JE MANIPULATORKA, NEMOJ JA DA OTVORIM USTA! Bivša zadrugarka oplela po MISICI, tvrdi da Jovana igra OPASNU IGRU u rijalitiju!
Foto: Printscreen

optužbe

ONA JE MANIPULATORKA, NEMOJ JA DA OTVORIM USTA! Bivša zadrugarka oplela po MISICI, tvrdi da Jovana igra OPASNU IGRU u rijalitiju!

Rijaliti -

Bivša učesnica rijalitija, Jelena Krunić redovno komentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Nakon što je pokrenula lavinu komentara pričama koje je iznela o Nenadu Aleksiću, nekadašnja rijaliti učesnica oplela je po Jovani Ljubisavljević.

Jovana je u Zadruzi trenutno u fokusu zbog svoje veze, ali i žustrih svađa sa Stefanom Karićem, a Jelena je u svom storiju istakla koliko je ona nervira i koliko joj se njeno ponašanje ne dopada.

Maja Marinković, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink

Takođe, Jelena je iznela da je o Jovani "svašta došlo do nje", ali i da nema informacije samo o njoj, već i o drugim učesnicima.

"Jao, ovo kad vidim ovo Jovanino ponašanje, druže, dođe mi da bacim ne jednu 'peglu' nego pedeset! Znači ova dramaturgija i ova kraljica drame, ona kao ne može da izdrži... Joj! Sad ću da se ise*em na ovo! Svaka čast za ovo, je*ite je u mozak, brate. Ova manipulatorka, ovo lažljivo stvorenje, jao! Šta je još sve stiglo do mene, ma nemoj da otvorim usta! Govedo smrdljivo! Ne samo ona, ima tu njih još", rekla je Krunićeva na Instagramu.

Jelena Krunić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:08

BANE ČOLAK I IVANA KRUNIĆ SE NE KRIJU: Ponovo zajedno, uživaju na večeri i ne skidaju osmeh s lica (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track