NISMO SE POKAZALI U NAJBOLJEM SVETLU! Maja pokazala kajanje za sve što je uradila Janjušu, a onda je on priznao KRIVICU za OVO!
Foto: Pritnscreen/Zadruga

iskreni

NISMO SE POKAZALI U NAJBOLJEM SVETLU! Maja pokazala kajanje za sve što je uradila Janjušu, a onda je on priznao KRIVICU za OVO!

Rijaliti -

Sledeći gosti u Radio "Amneziji", bili su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, a ubrzo posle njih stigli su i Nadica Zeljković i Lepi Mića.

- Obeležili smo ovu Zadrugu, nismo se pokazali u najboljem svetlu. Najviše se kajem za te reči koje sam uputila Janjušu, u tim tučama i scenama... - rekla je Maja.

- Kajem se što sam pominjao Krunu ovde, i za razvod, i što sam dozvolio neke stvari ovde. Kajem se za svaku psovku, jer sam takav koji psuje na sve. Sad je to prošlo sve, videćemo šta će biti - rekao je Janjuš.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

- Ja se kajem za moj rođendan, kad sam dobila čestitke, kajem se što sam provela statično ta dva meseca, i što sam mislila na svoju majku. Sve što sam rekla, dobro sam rekla i uradila, jedino bih se izvinila svojoj podršci. Ako ostanem do kraja, neka dođe Kija, volela bih - pričala je Nadica.

- Zadrugu 4 su obeležile te veze koje su bile lažne, veštačke, svi su varali jedne druge. Ima i tu par veza koje su ok, svi će se prepoznati. Ali su pojedinci obeležili ovu godinu, varanje partnera i traženje oproštaja kao da ništa nije bilo - pričao je Mića.

- Nije bilo poštovanja, jesam ja kao vojnik imao obavezu da istrpim neke stvari. Dozvolio sam da mi se psuje porodica, to sam davno prevazišao, ne mogu da me dirnu s te strane. Mene zaboli samo kad, neko koga smatram prijateljem, pogrešno protumači neke stvari, ja teško prijateljima opraštam - nastavio je Mića.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:22

TRUDNA MAJA MARKOVIĆ U NOĆNOM PROVODU SA ALENOM! Go stomak i BUJNO POPRSJE, pokazala gde su i kako UŽIVALI ZA SVE PARE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track