ŠA SE IZVINIO IVANI JER MI TERA INAT! Simova iskreno o ljubavi sa reperom, a evo koga je sve iz rijalitija TUŽILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ŠA SE IZVINIO IVANI JER MI TERA INAT! Simova iskreno o ljubavi sa reperom, a evo koga je sve iz rijalitija TUŽILA! (VIDEO)

Rijaliti -

Tara Simov bila je u studiju rijalitija i otvoreno govorila o odnosu sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša.

Ona je otkrila da mu je zahvalna što joj je platio dug, ali da je morala da bori na svoj način od kuće.

Tara Simov
foto: Printscreen

"Imala sam problem sa medijima, izlaskom iz kuće, sa roditeljima, negativnim komentarima, plakala 15 dana... I sad meni neko da kaže da sedim kod kuće. Meni se Nenad kleo da neće progovarati sa nekim ljudima, a delio je cigarete sa Paulom, Milicom...", pričala je Tara.

"Paula je razlog?", pitala je Matora.

"Ne, nije Paula razlog. Zamisli da imaš osobu koja piše svojoj supruzi "Izvini", baca tvoje stvari. Nije se izvinio zbog toga što je uradio, nego jer meni tera inat. To je uradio kad je pobesneo zbog Mensurovog i mog storija", uzvratila je Simova.

Inače, Tara je tužila Minu Vrbaški što joj je otvoreno rekla kada je Mina napustila rijaliti.

"Dobila je tužbu, jer je rekla da kriziram za narkoticima, kako sam nemornalna, potvrđivala Aleksandrine priče, nešto za prostituciju. Advokatu su prosleđeni klipovi", rekla je Tara.

Tara Simov, Mina Vrbaški
foto: Printscreen

"Sud je tu da se stvari rešavaju, ja znam šta sam pričala sa Đedovićem. On je sam rekao da će sve da iznese kada bude u studiju, kako smo mi saznali, Tara ga je klevetala po Instagramu, kačila slike sa muškarcima. Znam šta sam pričala sa Đedovićem", odgovorila je Mina.

"Zovi ga kao svedoka, može i on tebe, i Aleksandra sa vama", poručila je Simova.

"Marko, Mina i Aleks su tuženi, ništa nije bilo tačno", govorila je Simova.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track