VLADIMIR TOMOVIĆ KIVAN NA PRODUKCIJU?! 5 SATI PRED FINALE PROGOVORIO O SVEMU: Neću nijednu poruku da pošaljem, niti da gostujem!
Foto: Sonja Spasić

oglasio se

VLADIMIR TOMOVIĆ KIVAN NA PRODUKCIJU?! 5 SATI PRED FINALE PROGOVORIO O SVEMU: Neću nijednu poruku da pošaljem, niti da gostujem!

Rijaliti -

Vladimir Tomović je pre nekoliko meseci diskvalifikovan iz "Zadruge 4", a sada se oglasio i iznenadio sve porukomm koju je poslao.

Naime, Vladimir je bio dikvalifikovan iz prethodne dve sezone "Zadruge", a sada je objasnio zašto ne gostuje u emisijama vezanim za "Zadrugu".

- Ne pitajte me zašto ne gostujem po emisijama i zašto neću biti na finalu. Ja sam diskvalifikovan i za takve manifestacije ne dobijam pozivnice. Stvarno diskvalifikovan, ne kao njihove marionete - napisao je Vladimir, pa dodao zašto neće glasati:

- A kad je glasanje u pitanju, neću poslati ni jednu poruku. Da ima šanse poslao bih poruku da ona budeletina od Filipa Cara pobedi jer mi je tog konja žao, najbolji je tamo i bio je uz mene kada mi je bilo najteže ali nema šanse. Svako dobro.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track