ALEKS OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO U SPAVAĆOJ SOBI U ZADRUZI! Priznala zašto nije bila INTIMNA pred kamerama, pa spomenula BUJANOVAC!
Foto: Nemanja Nikolić

rekla sve

ALEKS OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO U SPAVAĆOJ SOBI U ZADRUZI! Priznala zašto nije bila INTIMNA pred kamerama, pa spomenula BUJANOVAC!

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić je u Zadruzi 4 osvojila visoko 8. mesto, a sada je otkrila mnoge pojedinosti o rijalitiju i zadrugarima.

Aleks kaže da su se najveći događaji desili upravo u spavaćoj sobi, gde smo i pričali sa njom, u kojoj je svašta videla i doživela.

Zadruga 4, Zadruga
foto: Nemanja Nikolić

- Dosta noći sam u spavaćoj sobi propatila i proplakala, razmišljajući o svojoj porodici. Bilo je tu zanimljivih momenata, viđala sam razne parove oko sebe poput Jovane i Stefana, moj bivši dečko i bivša devojka (aludirajući na Cara i Sanju), pa sadašnja devojka (Car i Mina) i još dosta njih.

Da li ih je bilo blam da imaju s*ks pred vama?

- Generalno ne. Ovde se čovek opusti i zaboravi za kamere i prosto ga ponesu emocije. Ja sam negde izdržala i trudila se da ne dopustim to sebi, jer sam tako obećala svojima.

Kako si izdržala bez s*ksa devet meseci? Je l' bilo nekog šteka?

- Izvinjavam se, 10 meseci - rekla je Aleksandra kroz smeh i nastavila. Nije bilo nikakvog šteka. Čula sam da je to Kristijan izjavio, ali nema šteka. Nije bilo lako, ali ja sam bila svesna gde sam i da sam žensko, jednog dana treba da rodim dete i jednog dana to moje dete treba da gleda na Jutjubu kako mu mama radi šta?

Jedini problem sa Čorbom je bila priča o Bujanovcu. Hoćeš da nam objasniš šta je tu istina?

- Onako kako sam ispričala tako je i bilo. Apsolutno ništa nisam slagala, ali kada god se svađao neko sa mnom, pričao je o Bujanovcu. Najveća greška je bila što sam pričala o svom životu, pa sam dala za pravo nekim ljudima da me provociraju i pričaju svašta.

Zadruga 4, Zadruga
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

00:04

LUNA IZVELA ĆERKICU U GRAD! Đoganijeva se UTEGLA u crnu haljinicu, uzela Miju u NARUČJE i pokazala kako UŽIVAJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track