SMEŠNI SU MI ANA KORAĆ I JANJUŠ! Maja Marinković PROCVETALA: Spasla sam se te BUDALE, stalno mi prilaze momci, a ON JE PROŠLOST!
Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

ŠOK PRIZNANJE

SMEŠNI SU MI ANA KORAĆ I JANJUŠ! Maja Marinković PROCVETALA: Spasla sam se te BUDALE, stalno mi prilaze momci, a ON JE PROŠLOST!

Rijaliti -

Maja Marinković kaže da je Marko Janjušević Janjuš više ne zanima i da je procvetala posle raskida s njim.

Kontroverzna učesnica "Zadruge 4" već nedelju dana lumpuje na Crnogorskom primorju u minijaturnom kupaćem, iz kog joj često ispadaju bujne grudi.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Instagram

Zbog toga joj momci stalno prilaze, ali starleta kaže da je posle Janjuša muškarci više ne zanimaju.

- Posle Janjuša sam procvetala! Spasla sam se te budale! Ne zanima me baš ništa o njemu, uživam na moru. Ma ne razmišljam o muškarcima, provodim se sa prijateljima i mnogo mi je lepo - kaže Marinkovićeva i dodaje da nijedan udvarač nema šanse kod nje: - Baš niko me ne interesuje! Stalno mi prilaze momci, ali sada sam fokusirana na neke druge stvari, ne pada mi na pamet da se ponovo zaljubim. Sama sam kriva što sam dopustila sebi da me zavede ženskaroš, ali on je sada prošlost! Neka radi šta hoće i neka nađe sebi neku novu zanimaciju.

Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Maja ne krije da je na Instagramu videla da se Janjuš ponovo zbližio sa Anom Korać, sa kojom je u "Zadruzi 1" prevario suprugu Enu.

- Smešni su mi i Ana i Janjuš! Žele da privuku moju pažnju, ali zaista me ne zanimaju. Neka me ostave na miru, stvarno nemam vremena da razmišljam gde su i šta rade - kaže rijaliti zvezda i otkriva da će joj se u Crnoj Gori pridružiti tata Radomir Taki Marinković:

- Ostaću ovde još nekoliko dana, hoću da se psihički odmorim od svega. Čekam i tatu da mi se pridruži, super ćemo se provesti.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Informer/M.M.

Bonus video:

00:08

DOK SVI BRUJE O JANJUŠU I ALEKS, MAJA POKAZUJE ZADNJICU I ŠALJE POLJUPCE! Marinkovićeva zapalila MREŽE vrelim FOTKAMA u kupaćem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track