POMAGALA SAM FINANSIJSKI MUŠKARCIMA, JEDNOM DOK JE BIO U ZATVORU: Maja iskreno o bivšima, pa priznala ima li novog DEČKA!
Foto: Printscreen/PinkTV

BAŠ SE OTVORILA

POMAGALA SAM FINANSIJSKI MUŠKARCIMA, JEDNOM DOK JE BIO U ZATVORU: Maja iskreno o bivšima, pa priznala ima li novog DEČKA!

Rijaliti -

Maja Marinković progovorila je o ljubavnom životu koji zanima sve. Rijaliti učesnica čim je napustila Belu kuću ostala je bez dečka Marka Janjuševića Janjuša, a potom su je mnogi povezali sa Filipom Carem.

Ovako je to Maja prokomentarisala:

Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

"Sa mnom je teško, meni treba neki muškarac koji ima svoj stav, karakteran, da zna da stane iza svoje devojke, da bude džentlmen, poštovanje, poverenje, pa onda ljubav. Imam jednu osobu koja mi prija, nemam dečka. Drag mi je, to je još uvek nenačeto. Postoji ta osoba koja je privukla moju pažnju...", rekla je Maja.

Inače, poznato je da je Maja izdržavala svoje momke, pa je sada iznela detalje.

"Nikada nisam bila materijalista, ja kad mi se svidi čovek, bitno mi je njegovo ponašanje i karakter, i nije mi bitno mišljenje drugih. Jesam pomagala momcima, jednom dok je bio u zatvoru. ispoštovala sam koliko je trebalo. A Janjuš nije poštovao i cenio, kao da je iskorišćavao to. Nisam htela da naglašavam, ali me je nerviralo zbog toga", rekla je Marinkovićeva.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:04

DVE RIJALITI BOMBE U BEOGRADSKOM RESTORANU: Maja se vratila iz CG, pa sa Subotićkom dominira! Sevaju GRUDI iz vrelih haljina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track