SMUVAĆU MAJU I TAKIJA, IMAĆEMO ODNOS BEZ POKRIVAČA! Oni će 9 meseci da žive u Imaginariju a među njima ova SLOVENAČKA RIBETINA
Foto: ATA images, Damir Dervišagić, Shutterstock

Uskoro kreće šou

SMUVAĆU MAJU I TAKIJA, IMAĆEMO ODNOS BEZ POKRIVAČA! Oni će 9 meseci da žive u Imaginariju a među njima ova SLOVENAČKA RIBETINA

Rijaliti -

Starlete, pevači i glumci potpisali su ugovore za petu sezonu "Zadruge". Prva na potpisivanje je stigla bivša mis Slovenije Denise Dame (25), koja je priznala da voli i žene i muškarce. Ona je najavila da će pred kamerama pokušati da smuva i Maju Marinković i njenog oca Radomira Takija Marinkovića!

- Volim i žene i muškarce! Bila bih sa Majom, mnogo je lepa. Ali bila bih i sa njenim tatom Takijem, koga inače poznajem. Obećavam da ćemo imati se*s pred kamerama, i to bez pokrivača - kaže Denise, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao "najbolja slovenačka ribetina".

Ona dodaje da zarađuje i tako što prodaje svoje provokativne slike na "Onlifansu".

- Tako sam uspela da zaradim 150.000 evra i kupim "porše" - hvali se slovenačka starleta, ponosno pokazujući minđuše u obliku muškog polnog organa.

Odmah za njom je stigao i pevač iz Valjeva Petar Vasić (27). "Zvezda Granda", za razliku od Slovenke, voli samo suprotan pol.

- Nikad ne bih bio sa muškarcem. Voleo bih da uđe Miljana Kulić, ali neću da je muvam - rekao je Petar.

U "Zadrugu 5" ulazi i glumac Aleksandar Todorović (55), koji poslednjih godina u Španiji radi kao agent za prodaju nekretnina. Razvodio se tri puta i tvrdi da u rijalitiju neće nijednu cimerku da muva. Na Pink je došla i Jovana Dostanić (30), ekonomista po struci, koja kaže da živi "na lepe oči".

- I ja, kao i Stanija Dobrojević, imam diplomu državnog fakulteta, tako da će mi ona biti najveća konkurencija. Bila bih sa oženjenim muškarcem, što da ne?! - kaže Jovana. Davor Lazić (30), polubrat pevača Darka Lazića, kaže da je spreman ko zapeta puška! On se takođe bavi muzikom i ima duet sa Zokijem Šumadincem, s kojim će zajedno ući u rijaliti.

- Darko me podržava da uđem u "Zadrugu"! - kaže Davor.

Davor Lazić, Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Ugovore je potpisao i bračni par Dalila i Dejan Dragojević. Među povratnicima u "Zadruzi 5" su i Miki Đuričić, Mensur Ajdarpašić, Nataša Radan...

Miki Đuričić
foto: Nikola Anđić

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:44

Miki Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track