04:39

OTKRIĆU PRAVU ISTINU O NOVAKU ĐOKOVIĆU! Šuškalo se da je Natalija imala AFERU sa teniserom, a sad ulazi u Zadrugu 5 da prizna SVE!

KURIR TV

OTKRIĆU PRAVU ISTINU O NOVAKU ĐOKOVIĆU! Šuškalo se da je Natalija imala AFERU sa teniserom, a sad ulazi u Zadrugu 5 da prizna SVE!

Rijaliti -

Natalija Šćekić koju su povezivali sa teniserom Novakom Đokovićem, ulazi u rijaliti, a otkrila je kako se oseća.

Devojka je otkrila da ljudi misle da je manekenka, ali da je ona zapravo medicinska sestra.

natalija šćekić, Dipika Padukon, Novak Đoković, Marija Karan
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

"Imam 20 godina i rođena sam u Nišu, ali od pete godine živim u Beogradu, svi misle da sam manekenka, ali sam medicinska sestra. Volim izazove, zato ulazim", rekla je Natalija koju su odmah pitali otkud joj skupocene stvari koje nosi.

"Stvari su sve mamine. Sponzora nemam. Ljubavni status je komplikovan, jako, postoji jedan dečko. Ne možete od mene očekivati oženjenog, taj dečko nije javna ličnost", kaže ona.

Da li ulaziš da kažeš pravu istinu u vezi Novaka Đokovića?

"Da. Neću sada mnogo da pričam, ali je sve medijski prenapumpano. Otkriću pravu istinu o tome. Jako je loše uticalo na moju porodicu. Sada sam samo jača", ističe Natalija i naglašava da nikako neće imati seks pred kamerama.

"Mama nije za to da ulazim, a društvo me podržava. Dečko podržava isto. Sada stažiram, ne radim", otkrila je Šćekićeva i priznala da li posle rijalitija planira plastične operacije:

"Imam usne, planiram da uradim grudi, meni se to tako sviđa."

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track