BILA JE CECIN PRATEĆI VOKAL, SNIMALA JE PESME, A SAD ULAZI U ZADRUGU 5: Pevačica bežala od medija, ULETELA u zgradu PRODUKCIJE!
Foto: Shutterstock/santypan, Damir Dervišagić

napravila haos odmah

BILA JE CECIN PRATEĆI VOKAL, SNIMALA JE PESME, A SAD ULAZI U ZADRUGU 5: Pevačica bežala od medija, ULETELA u zgradu PRODUKCIJE!

Rijaliti -

Pevačica Sandra Čaprić viđena je danas ispred zgrade televizije, gde su bili i ostali budući učesnici rijalitija "Zadruga 5".

Sandra Čaprić
foto: Printskrin/Instagram

Vidno užurbana, sa telefonom u rukama, ona je uletela u produkciju, te nije želela da daje izjavu za medije.

Kakvu taktiku ima i kako će se snaći pred kamerama popularnog rijalitija, ostaje da vidimo početkom septembra.

- Mislim da je ulazak u ''Zadrugu'' samo još jedna prečica do onoga što sam do sada stvarala sve sama. Želim da sebe pokažem u najboljem svetlu. Ja sam pevala u ''Zadruzi''... Iskreno, imam malo tremu, ali mislim da će me tek pući kad uđem. Ulazim kao slobodna devojka, nisam isključiva ni po kojem pitanju, pa ni po pitanju da mi se tamo desi ljubav - rekla je Sandra.

- Verovatno sam zanimljiva po tom mom kratkom fitilju, bezobrazluku, ambicioznosti, tom mom stavu... Više volim da se slažem sa muškarcima, nego sa ženama. Mislim da ću nervirati žene unutra. Iskreno, ni o kome nemam mišljenje. Super su mi svi bili kad sam gledala sa malih ekrana. Razmišljam samo o hrani unutra. Jedino ne bih volela da me neko fizički napadne, ali bih uzvratila ako bi došlo do toga. Ja prva ne bih udarila nikog, ali bilo bi u samoodbrani. Niko nije spreman na to... Nisam doživljavala napolju tako nešto. Ja ću se boriti da ne dođe do fizičkog kontakta, mislim da sve može verbalno da se reši - zaključila je ona.

Podsetimo, Sandra Čaprić dolazi iz Ivanjice, popularnost je stekla u Pinkovim zvezdama, a dugo je radila kao prateći vokal na nastupima i koncetima Svetlane Cece Ražnatović.

Sandra Čaprić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

04:39

OTKRIĆU PRAVU ISTINU O NOVAKU ĐOKOVIĆU! Šuškalo se da je Natalija imala AFERU sa teniserom, a sad ulazi u Zadrugu 5 da prizna SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track