ŠTA JE SA OVOM ŽENOM?! Maja Marinković sa svakim DEČKOM se tukla, a ovo su svi njeni DIVLJI OKRŠAJI! RIJALITI ROKI BALBOA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

NIJE ŠTEDELA NI ŽENE

ŠTA JE SA OVOM ŽENOM?! Maja Marinković sa svakim DEČKOM se tukla, a ovo su svi njeni DIVLJI OKRŠAJI! RIJALITI ROKI BALBOA! (VIDEO)

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković pravila je brojne skandale tokom učešća koji su se često završavali tučom.

Marinkovićeva je najveće sukobe imala sa Markom Janjuševićem Janjušem, za kog je rekla da ju je tukao i van Bele kuće, kada su bili u vezi. Tada je Maja zvala i njegovu bivšu ženu, a fotografije modrica objavila je na društvene mreže.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram

Maja je nekoliko puta vrištala i udarala glavom o zid, a nije se potukla samo sa Janjušem. Jednom prilikom se "dohvatila" sa cimerkom Minom Vrbaški. Ona je u jednom momentu izgorela od ljubomore, uletela u bazen i počela da štipa Marka Janjuševića jer pričao sa Minom Vrbaški.

Janjuš je izašao iz bazena, a Maja je onda počela Minu da izvlači iz bazena. Mina joj je uzvratila, njih dve su se potukle, a zadrugari su počeli da ih razvajaju i obezbeđenje je reagovalo.

Maja se zbog ljubomore potukla i sa Aleksandrom Nikolić, na koju je prva nasrnula jednom prilikom i to zbog toga što je bila prisna sa Janjušem.

Maja je kratkotrajno bila sa Milanom Jankovićem Čorbom u rijalitiju, sa kojim se nije potukla, ali je dozvolila razna poniženja, koja nisu bila jasna njenim tadašnjim cimerkama. Čorba je nekoliko puta Maju nazvao pogrdnim imenima i terao je od sebe.

Poslednja u nizu Majina tuča desila se sa Filipom Carem, sa kojim je rijaliti zvezda sada u romantičnoj vezi. Kako su njihove komšije navele, njih dvoje napravili su pravi pakao, urlali jedno na drugo i potukli se, a Marinkovićeva je otkrila su rešili razmirice.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:41

BIO JE U FARMI, A SAD ULAZI U ZADRUGU 5! Ante kaže da mu je simpatična MAJA i dodaje da će biti SVEGA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track