PRATIĆE IH 150 KAMERA, IMAĆE DRUGAČIJI ENTERIJER I MORAĆE OVO DA ISPUNE! Evo šta sve čeka učesnike rijalitija za 4 dana!
Foto: Pritnscreen

ulazak u belu kuću

PRATIĆE IH 150 KAMERA, IMAĆE DRUGAČIJI ENTERIJER I MORAĆE OVO DA ISPUNE! Evo šta sve čeka učesnike rijalitija za 4 dana!

Rijaliti -

Kroz četiri sezone rijaliti programa "Zadrugu" prošlo je mnogo takmičara raznih profila.

Sada u finalnoj petoj sezoni publici će se predstaviti novi, intrigantni učesnici koji će se od septembra useliti u Belu kuću.

Produkcija je potvrdila neka imena - veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo te večeri.

Zadruga
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock/santypan

I u novoj,sezoni učesnici će biti smešteni u Belu kuću, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će deliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, "Dubiozi" i šiša baru, vođa će sa omiljenom osobom spavati u hotelu, sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija, a kako se navodi, ovog puta imaće mnogo više igara na jezeru, kako leti, tako i zimi.

Nove učesnike "Zadruge 5" pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova pratiće život ukućana.

Zadruga
foto: Jelena Simonovic / RTV Pink

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Bonus video:

01:59

TRUBAČI NA ULASKU U ZADRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track