TAKI ZAVRŠIO U HITNOJ, A MAJA DOŽIVELA NERVNI SLOM? Isplivali jezivi detalji, kukala na sav glas i ponavljala: Ja sam za sve KRIVA
Foto: Printscreen

ŠOK

TAKI ZAVRŠIO U HITNOJ, A MAJA DOŽIVELA NERVNI SLOM? Isplivali jezivi detalji, kukala na sav glas i ponavljala: Ja sam za sve KRIVA

Rijaliti -

Rijaliti učesnica Maja Marinković pre nekoliko dana navodno je doživela nervni slom kada je njen otac Radomir Marinković Taki navodno završio u Hitnoj.

Radomir Marinković Taki, Maja Marinković
foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

Maja je za to isključivo krivila sebe i svoj odnos sa Janjušem.

- Maja je bila mnogo loše, grizla je savest zbog Takija - započinje navodono bolničarka koja je negovala Takija i nastavlja:

- Kad je došla da ga poseti dok je on bio u bolnici, saznala je da mu je EKG jako loš, pa je počela da kuka na sav glas: "Ja sam kriva za sve, spasite mi oca, umreće mi tata zbog Janjuša! On mi je život upropastio, unakazio me je!" - prepričava bolničarka za i dodaje:

- Baš se potresla, žalila se na neku situaciju u etno selu koju joj je Janjuš priredio, vidi se da je devojka loše i da se kaje zbog svega.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/Scandal/M.M.

Bonus video:

00:23

KARLEUŠA ZAPALILA UŠĆE! LATEKS, TANGE I KACIGA: JK se presvlačila 3 puta i oduvala STAJLINZIMA, a OVAJ je svima zapao za OKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track