Najnovije vesti

IMAM ONO ŠTO TI NIKAD NEĆEŠ! TO SU OBRAZOVANJE I MORAL: Irma urla na Subotićevu, optužila je da je prodala majku i oca! (VIDEO)
Foto: Printscreen

JOŠ JEDNA SVAĐA

IMAM ONO ŠTO TI NIKAD NEĆEŠ! TO SU OBRAZOVANJE I MORAL: Irma urla na Subotićevu, optužila je da je prodala majku i oca! (VIDEO)

Rijaliti

Irma Serjanić posvađala se sa Aleksandrom Subotić zbog pitanja koje su joj postavili gledaoci.

Pevačica je i ranije optužila Subotićevu da je najveći lažov, a sad je sve objasnila.

- Irma, šta kažeš o prijateljstvu Aleksandre Subotić, Dalile i Dejana? - glasilo je pitanje.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

- Gadi mi se celokupna situacija, posmatram kako se vole, grle ljube. Ona se ponaša kao da je još uvek u Dragojevićima. Dalila, ipak si ti bila ubica njenog detata. Ja sam te branila od nje, a ti si se pomirila sa njom. Meni su se danas oči suze napunile jer znam šta mi se dešavalo. Mene je Dalila šutnula, a pomirila se sa Subotićkom. Ovo je sve lažno, sa obe strane, ali je Dalila bolji čovek od Subotićke. Bolji drugar. Ali ovo je i te kako lažno. A jedva čekam da se razvije situacija između mene i onog lažova tamo. Ona je prodala i mamu i tatu, samo da bi dobila jedan kadar. Tvoj tata je meni rekao da sam mangup, a da si ti lažov i folirant. Ti si za majku svoju rekla da te je podvodila. Šta si onda u stanju nama da uradiš? - poručila je Irma.

- Irma i ja nećemo razviti nikakvu priču, jer ja imam svoju ekskluzivnu jednu uskoro, sve će goreti. Što se tiče rijaliti priča, neću da pričam o onom tamo rijalitiju, tamo se sve fejkira. Što se Irme tiče, naš dve nikakav problem nemamo. Ja sam bila tamo mesec dana, ona me je zalila kafom. Što se tiče moje mame, ona će podneti tužbu protiv nje. Irma, ja sam zvezda - ustala je Aleksandra.

- Ti si žrtva svojih laži, ti si budala. Zbog čega si došla ovde, da se slikaš? Ti sa dva deteta ulaziš u rijaliti, umesto da ih vaspitavaš - pitala je Irma.

Irma Serjanić
foto: Printscreen

- Ja sam uzor svojoj deci, a moja mama će te tužiti. Nebitna si - uzvratila je Subotićeva.

- I te kako sam bitna, ja sam za tebe institucija, imam školu, imam ono što ti nikad nećeš imati. Obrazovanje, moral - nastavila je Sejranićeva.

- Ja sam Aleksandra Subotić, rijaliti zvezda, a ko si ti? - pitala je Aleksandra.

- Ja sam moralna ikona za tebe. Tripuješ da si još u familiji Dragojević - pričala je Irma.

- Ja se tek sad slažem sa familijom Dragojević, a to su za mene Dalila i Dejan. Ne znam ko je David - odgovorila je Subotićeva.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

Aleksandra Kostadinović: Rekli su mi da ličim na Kiju Kockar
02:28

Aleksandra Kostadinović: Rekli su mi da ličim na Kiju Kockar

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja