U ZABELI SAM BIO 3 GODINE, A ONDA I U PANČEVU! Zverka tvrdi da je iz zatvora izašao JAČI, otkrio kakvu DEVOJKU traži u rijalitiju!
Foto: Nikola Anđić

sprema haos

U ZABELI SAM BIO 3 GODINE, A ONDA I U PANČEVU! Zverka tvrdi da je iz zatvora izašao JAČI, otkrio kakvu DEVOJKU traži u rijalitiju!

Rijaliti -

Intrigantni učesnik Aleksandar Bogunović zvani Zverka ne krije da je bivši robijaš, on je sada otvoreno govorio o danima iza rešetaka, o svom nadimku i učešću u rijalitiju.

- Zovu me zverka zato što sam zverka od čoveka - rekao je Aleksandar, a dok je reč o ljubavi u rijalitiju imao je da doda:

Aleksandar Bogunović
foto: Nikola Anđić

- Neka bude neka niska, mršavica, plava ili crna, nije bitno. Ljubav... Sad, ja ne verujem u te ljubavi u rijalitiju, ali neko zezanje, to može - izjavio je on.

Kada je reč o njegovom lišavanju slobode, o tome koliko je boravio u zatvoru, kao i o tome šta ga je zatvorska ćelija naučila imao je da kaže:

- Bio sam nestašan, nisam slušao roditelje. Bio sam u Zabeli 3 godine, a bio sam i u Pančevu. Naučio sam tamo mnogo životnih lekcija, mentalno sam sve jači i jači zbog toga. Strpljiv sam, imam šesto čulo.

Dosta se spekulisalo o njegovom boravku u zatvoru sa Kristijanom Golubovićem.

- On je bio zgrada preko puta mene - rekao je Zverka.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:26

KRISTIJAN JE NEPONOVLJIV: Golubović napravio Kristini iznenađenje za rođendan koje će pamtiti! Doveo trubače, tu je i TORTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja