SAD SVI SUMNJAJU DA SE NECA VRAĆA U RIJALITI Tiktoker se obratio NJOJ nežnim rečima: Nadam se da ćeš mi OPROSTITI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DIRLJIVO

SAD SVI SUMNJAJU DA SE NECA VRAĆA U RIJALITI Tiktoker se obratio NJOJ nežnim rečima: Nadam se da ćeš mi OPROSTITI! (FOTO)

Rijaliti -

Nenad Lazić (Neca TikToker) raznežio je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram emotivnom porukom koju je uputio svojoj majci Mileni.

Naime, Neca je objavio svoju fotografiju sa majkom, za koju je veoma vezan, te joj ovim putem javno zatražio oproštaj za sve neprijatnosti koje joj je priredio. On je označio i mesto Šimanovci, gde se trenutno nalaze rijaliti učesnici, pa su mnogi posumnjali da se vraća u Zadrugu.

Nenad Lazić Neca
foto: Printscreen/Instagram

- Ti si moja najveća sreća, najveća tuga, neko ko me je naučio da budemo srećni sa onim sto imamo. Zato sam imao toliku želju da promenom nešto, da ti se zahvalim i da živimo boljim životom. U jednom periodu sam preterao i zaboravio prave vrednosti, pa sam pravio gluposti. Ja, na koga si toliko bila ponosna. Samo se nadam da ćeš mi oprostiti i da ćeš mi pružiti šansu da se popravim. Volim te, majčice moja - napisao je Neca.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

OVO NIJE NECA, NEGO PECA! Tiktoker iz rijalitija ima brata BLIZANCA, liče kao jaje jajetu, a evo šta on kaže o ulasku u BELU KUĆU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja