Najnovije vesti

MARKO JE STANIJIN POTRČKO, NULA I NISKO INTELIGENTAN: Subotićeva osula po najboljem frajeru rijalitija, a umešala se starleta!
Foto: Printscreen

DA LI ĆE ZARATITI?

MARKO JE STANIJIN POTRČKO, NULA I NISKO INTELIGENTAN: Subotićeva osula po najboljem frajeru rijalitija, a umešala se starleta!

Rijaliti

Nominacije traju, a vođa Lepi Mića za potrčke je izabrao Staniju Dobrojević i Marka Osmakčića.

Zadrugari biraju koga šalju u izolaciju od njih dvoje, a voditelj je dao reč Aleksandri Subotić.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

- Što se tiče milionera, nema ih ovde, ja ga imam kod kuće. Ovo malo pre je bilo jako ružno, šta više odvratno. Što se tiče Rodžera Federera, seljačina, tog dečka ne smtram previše vrednog komentara. Nisko je inteligentan i mislim da je veliki fan rijalitija. Što se tiče dečka, ne mislim da je bitan, interesantan, sad je pokazao sve što ima. Komentarišemo ga jer se druži sa Stanijom i njen je fan - pričala je Aleksandra.

- On je fan sa onlifensa, tamo je plaćao da je gleda, a sad može da je pipka - ubacila se Dalila.

Stanija Dobrojević, Marko Osmakčić
foto: Printscreen

- Pokazao je sve što je ružno. Vređa žene i naziva ih fu*icom. Mene je nazvao fu*icom. Jako mi je ružan način na koji je vređao Dalilu. Ako se oni raspravljaju sa Stanijom, nisi njen dečko da bi je branio, ti si Stanijin potrčko. Ti si za mene obična nula, niti bi moj dečko mogao da bude tako prost i običan dr*adžija. Ne znam zašto se Stanija smeje, nisam rekla ništa ružno. Pokazao je da je seljačina. Što se tiče Stanije mi smo bile zajedno u prethodnom rijalitiju - govorila je Subotićeva.

- Bile smo u dobrim i lošim odnosima. Družile smo se ona, Maja i Marijana. Nemam šta da joj zamerim - nastavila je Aleksandra.

- Videla sam kako je krenula start, krenuli su na nju. Nazvala je osobe šljamarama, a onda je Marko nazvala seljačinom, a on uzvratio fu*aro. Ona ipak piripada i tamo negde, a i ovde negde. Ne bih volela da doživi katastrofalne stvari - rekla je Stanija.

- Meni šta god on da kaže ili ostale devojke, mene to ne dotiče. Mogu da rade šta hoće - završila je Aleksandra.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja