STANIJA PRED MILIONIMA BRUTALNO PONIZILA DALILU! Dobrojevićka pokazala zube: Moj status nikad nećeš dostići (VIDEO)
Foto: screenshot

rat bukti

STANIJA PRED MILIONIMA BRUTALNO PONIZILA DALILU! Dobrojevićka pokazala zube: Moj status nikad nećeš dostići (VIDEO)

Rijaliti -

U toku je komentarisanje podele budžeta Đoleta Kralja. Naredna koji je ustala da komentariše bila je Stanija Dobrojević koja je žestoko oplela po Dalili Dragojević.

- Najveću ljubimoru je pokazala Dalila. Ja sam Pinkova zvezda, mene su oni stvorili. Ja za razliku od Dalile imam status koji ti nikada nećeš dostići - pričala je Stanija.

- Stanija jeste starleta, a nikada se nije je*ala u rijalitiju - rekao je Đole.

- Ma šta je ona radila sve, sve ih overila - rekla je Irma za Dalilu.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Đole je mene ispoštovao kao starog zadrugara, a ja se Đoleta sećam kada mi je prišao posle Farme 4 da se slikamo -pričala je Stanija.

- Sinoć su svi prilazili Đoletu da lobiraju za budžete. Ove se sve pomešalo i ko je na koga ljubomoran. Ja sam svedok da Irma nije ništa rekla - rekao je Bane.

- Ja sam dobila mali budžet od Miće, a sada veliki od Đoleta i šta sad. Dalila je prva dobila veliki od Miće - vikala je Irma.

- Ja smatram da je Đole precizirao samo one stare zadrugare, evo nabroj ko je dobio velike budžete. On je sebi tako dizao rejting - rekao je Damiro.

- Ja znam ko je dobio velike budžete - nabrojao je Đole.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:16

STANIJA DOBROJEVIĆ SPREMNA ZA ZADRUGU 5! Starleta obavila poslednje pripreme za ulazak, a za svoje pratioce ima VELIKO IZNENAĐENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track