ONA JE NOVA MATORINA DEVOJKA? MC Aleks otkrila šta oseća prema Jovani, progovorila o PRISNOSTI sa njom, Tomićeva zapretila SVIMA!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

ONA JE NOVA MATORINA DEVOJKA? MC Aleks otkrila šta oseća prema Jovani, progovorila o PRISNOSTI sa njom, Tomićeva zapretila SVIMA!

Rijaliti -

MC Aleks je ustala za crnim stolom i otkrila šta oseća prema Jovani Tomić Matoroj.

- Da se osvrnem na Dalilu i zahvalim na lepim rečima. Emocije između Matore i mene jesu iskrene, ali na prijateljskom nivou. Mi smo se družile i u "Zadruzi 1" i spolja. Ovi što se pozivaju na to da su njeni prijatelji, nemaju pravo da skaču. Isključivo imamo prijateljski odnos, hvala ti na lepim rečima - istakla je MC Aleks, što je nasmejalo Dalilu:

- Varnice postoje! - istakla je Dalila.

Matora
foto: Printscreen/Zadruga

- Prijateljski odnos nije da se ti maziš sa nekim ko je u prirodi takav. Ako se ja mazim sa gejem, ja sam gej - ubacio se Lepi Mića.

- Mićo, ja te sada molim, imali smo konflikt prošle godine, lepio si etikete. Ako osetim bilo šta prema Aleks, ja ću prva da ustanem i da kažem, kao što sam za Rialdu - istakla je Matora.

- Aleks, da li bi ostala prijateljica sa Matorom kad bi rekla da joj se sviđaš? - pitao je Stefan Karić.

- Ja bih se potrudila da zadržimo isti odnos. Sinoć se pokrenula ta tema da sam ja bi, Stefan Mihić mi je prišao i to rekao. Mene zanima, ko je pokrenuo tu priču? - pitala je Aleks.

- Ne sećam se ko mi je rekao, života mi moga, stvarno bih rekao. Aleksandra je stvarno lepa devojka, blista, ima šta da pokaže, predivna je devojka, oči, usta osmeh - odgovorio je Mihić.

Matora
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam rekao da mislim, ali nisam rekao da je bi, nego sam video da se Matora i Aleks maze - ustao je Ivan Radosavljević Beli.

- Nemojte da rešavate svoje komplekse preko mene! - poručila je Matora.

- Ja sam primetila da me ti merkaš i gledaš na žurki - poručila je Aleks.

- Aleks nije bi, ali ako mi se bude svidela, ja ću da teram svoju priču. Ja volim strejt ribe i imaćete problem sa mnom. Mene je startovalo 4, 5 riba ovde, ne znam šta vi momci radite. Ja sam sinoć dobila poziv od još jedne devojke - nadovezala se Tomićeva.

- Ja sam rekla da bih pre bila sa devojkom, nego muškarcem ovde, to nije bio poziv - ustala je Matora.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:05

MATORA NAŠLA NOVU DEVOJKU, A EVO SA KIM SANJA PROVODI VREME! Stankovićeva uživala sa NJOM, a onda je usledio POLJUBAC! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track