U ZATVORU NIJE IMAO ODNOSE, SUMNJAM DA JE ONA NJEGOV TIP! Zverkin prijatelj OŠTRO o vezi sa Lornom, razvezao jezik o robijašu!
Foto: Pritnscreen

rijaliti

U ZATVORU NIJE IMAO ODNOSE, SUMNJAM DA JE ONA NJEGOV TIP! Zverkin prijatelj OŠTRO o vezi sa Lornom, razvezao jezik o robijašu!

Rijaliti -

Aleksandar Bogunović Zverka i Lorna Pratnemer zbližili su se pred kamerama rijalitija, a potom i započeli vezu zavnično.

Tim povodom oglasio se njegov prijatelj koji je prokomentarisao njihov odnos, ali i Bogunovićevo učešće.

Aleksandar Bogunović Zverka
foto: Pritnscreen

S obzirom na to da je Zverka neko sa turbulentnom prošlošću, kako komentarišeš njegovo učešće i to što još uvek nije upao u neke žustre sukobe?

- Što se tiče njegovog učešća, imajući u vidu njegove tadašnje životne uslove, ovo je najbolja stvar koju je mogao da uradi. Neće on upadati u sukobe ukoliko ga neko ne natera, takav je lik. Pametan je, lagan, sa njim možeš sve da se dogovoriš, preko nekih stvari neće da pređe, gledao sam ga da vidim šta radi, ne mogu da gledam ovu stoku, samo njega sam malo snimao. Dobar je dobar je, dobro se drži, svaka mu čast, nadam se da će izdržati što više može, samo da uzme što više para. Kad je bio u dilemi za ulazak shvatio je da ovo može da mu promeni život i složili smo se da je to odlična stvar. Nema zezanja sa njim, iz intervjua se vidi kakav je, vidi se odmah po licu sve, kad mu jedno oko gleda u Paraćin drugo u Suboticu vidiš da je fljusnuo, ali se uvek vrati u normalu.

Aleksandar Bogunović
foto: Nikola Anđić

Nedavno je stupio u vezu sa Lornom, kako ti se dopada njihov odnos?

- Nemam pojma ko je cica, znam da je iz Hrvatske. On je bio u zatvoru, tamo nije imao odnos sa ženama, sada je drugačija situacija i već je druga energija. Šta znam meni deluje okej, nikada nije on bio stidljiv po pitanju žena. Ne znam da li je ona njegov tip, sumnjam, ali najvažnije je da mu je lepo.

Vidiš li Lornu kao devojku sa kojom bi Zverka mogao da opstane na duže staze?

- Šta ja znam, ako bude odlučio da ode u Hrvatsku na primorje, onda je moguće, što da ne. Nešto van toga ne bih pričao, nezahvalno je komentarisati tuđe odnose, to moraš njega da pitaš.

Aleksandar Bogunović, Zadruga 5
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:06

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ GRMI U TERETANI: Utegla se u helanke i MINI TOP, pokazala izvajanu figuru, a na licu nema ni TRUNKU ŠMINKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track