ŠOK! MAJKA MALOLETNE MILICE SAD BRANI ĆERKINU VEZU SA MENSUROM: Šta ima veze ako su INTIMNI?! On nju štiti
Foto: Printscreen

podRžava ih

ŠOK! MAJKA MALOLETNE MILICE SAD BRANI ĆERKINU VEZU SA MENSUROM: Šta ima veze ako su INTIMNI?! On nju štiti

Rijaliti -

Majka sedamnaestogodišnje Milice Veselinović Ana Veselinović pojavila se u emisiji "Zadruge" i progovorila o ćerki i njenom partneru Mensuru Ajdarpašiću.

- Ima ljudi koji nas prozivaju, ali mi tome ne dajemo na važnosti, cela porodica. Ne dotiče nas šta se priča - kazala je na početku.

- Želim da demantujem tvrdnje da sam tužila Mensura, da mu spremam pakao, da sam u bolnici, ništa od toga nije bilo. Nije mi bilo svejedno u nekim momentima, nije mi bilo dobro, ali daleko od bilo čega drastičnog.

- Nisam ćerki davala mnogo saveta. Tamo je gusta situacija. Drago mi je što je Milica zaštićena tamo, nije sama. Baš ih napadaju, šta je loše u tome što su intimni? - pita se Miličina majka.

Milica Veselinović
foto: Printscreen/Zadruga

Podsetimo, Ana je ranije davala izjave za medije i otkrila kako je ragovala na ćerkino slobodnije ponašanje u rijalitiju.

- Trudim se da budem dobro, koliko god je to moguće. Nikako to nisam očekivala od nje, mislila sam da ne postoji šansa da moje dete uradi tako nešto. Stvarno sam razočarana ponašanjem svoje ćerke, teško mi je. Više ništa ne može da me iznenadi - počinje Miličina majka i otkriva da je njena naslednica do sada imala samo jednu ozbiljnu vezu, protiv koje su bili ona i njen suprug.

- Moja ćerka je imala samo jednu vezu da ja znam. Godinu i po dana je bila s tim dečkom, ja nisam bila za tu vezu, ali je ona tog dečka mnogo volela. Mi smo o našem detetu uvek vodili računa, bila nam je pred očima, imala je samo malo problemčića u školi kada se zaljubila u tog dečka. Ode u Paraćin u školu i stalno se tamo viđa sa njim, a mi nismo dozvoljavali da se viđa sa njim. Nije nam se taj dečko svideo, zbog nekih porodičnih problemčića, ne bih sada to otkrivala. Plašili smo se šta sve može tu da bude. Plašili smo se da ne napusti školu i ne pobegne sa njim, da se ne uda... Milica se nikad nije upuštala tek tako u neke veze. Pričala mi je da mora s nekim prvo da bude prijatelj. Nikad nisam čula da je Milica bila s nekim na jedno veče. Ne znam šta joj se desilo... - rekla je nedavno Ana.

Milica Veselinović
foto: Pritnscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:09

NOVI MUŠKARAC U ŽIVOTU MAJE MARINKOVIĆ: Rijaliti zvezda ludo se provodi u Crnoj Gori, a svi se pitaju ko je ON! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track