CAR KONAČNO DOBIO ODGOVOR OD DALILE! Dragojevićka se sakrila ispod jorgana i sve priznala! Kako će Dejan reagovati na OVO? (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Nikola Anđić

OPASNO SE ZAKUVALO

CAR KONAČNO DOBIO ODGOVOR OD DALILE! Dragojevićka se sakrila ispod jorgana i sve priznala! Kako će Dejan reagovati na OVO? (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car nije mogao da spava, pa je počeo da budi Dalilu Dragojević i da je ispituje koliko ima sati.

Car je vodio maratonski razgovor sa Dalilom, a između ostalog je želeo i da dobije odgovor od nje kako i šta dalje da rade i da li treba da se skloni od nje. Lepi Mića je ušao u izolaciju da promeni baterije, a Car je nastavio da ispituje Dalilu koliko ima sati.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ćuti više, molim te - dodala je Dalila, a onda je usledio trenutak koji je Car čekao. Dalila se prekrila jorganom i počela da mu šapuće.

- A, da, da, da, da... - bio je zadovoljan Car odgovorom.

Njih dvoje su potom nastavili da razgovaraju, a on joj je ispričao svoj san. Šta mu je tačno rekla, ostaje da saznamo.

Nakon što su se razbudili, Filip Car i Dalila Dragojević su porazgovarali o svojim cimerima, kao i vraćanju u Belu kuću nakon dve nedelje u izolaciji.

- Ne ide mi se u kuću tamo, sa 60 osoba. Svi me gledaju... Najgora reč koju čujem: "Kako si?" - rekao je Car.

- To i kad neko kaže: "Prijatno". Ja jezu dobijem... A meni puna usta... Toliko su dobri kao i toliko im je stalo - rekla je Dalila.

Filip Car
foto: Printscreen

- Pušim i Sandra Rešić me pita: "Jesi dobro?". Tako mi dođe da je napušim... Zato ja volim Mikija, nasmeje me. Gledam klip danas tebe i Matore, kaže Miki: "Kao lučki radnik". Usr* sam se od smeha. Dileja je, kao dečkić mali - dodao je Car.

- Ona je srčana. Ona sve zna! Ali kad nekog voli, nema šanse da bilo šta kaže protiv te osobe - dodala je Dalila.

- Prošle godine je tako štitila jednu osobu za mene, a mene nije volela. Prvo me je volela, ali onda stalno oko riba. Okružila se sa pet, šest cura i onda sa kojom god... - istakao je Filip.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:24

SUBOTIĆKA SLAVI SINU 1. ROĐENDAN, NE MARI ZA POVRATAK U RIJALITI! Na proslavi baka LJUBA, Maja i TAKI: Sve pršti od LUKSUZA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track