SKANDALOZNA IZJAVA DALILE ZAPALILA MREŽE: Sad vara muža, a nekad govorila ovako: Muškarac NIJE PRAVI AKO NE BIJE ženu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

UŽAS

SKANDALOZNA IZJAVA DALILE ZAPALILA MREŽE: Sad vara muža, a nekad govorila ovako: Muškarac NIJE PRAVI AKO NE BIJE ženu! (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević, nekada Dalila Moreno nekada Mujić, danima šokira javnost javnom prevarom i ostavljanjem supruga pred kamerama rijalitija “Zadruga”.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Iako se u početku govorilo da je sve samo igra zarad popularnosti jer su Dalila i Dejan uvek o svom braku govorili kao o bezuslovnoj ljubavi koju niko ne može pokvariti, pokazalo se da je u pitanju surova realnost.

Filip Car zaveo je Dalilu toliko da su se već, kako se sumnja, prepustili akciji ispod pokrivača iako je njen još uvek zakonit suprug Dejan samo par metara od njih. Međutim, ovo nije Dalilin prvi javni skandal, prenosi Mondo.

Dok je učestvovala u rijalitija “Parovi” bila je u ljubavi sa Mladenom Vuletićem za kog se uvek govorilo da je “žestok momak”, dolazilo je do raznih sukoba. Njihove žučne svađe završavale su se i udarcima, ali ono što Srbija nikad neće zaboraviti jeste Dalilina izjava o muškarcima koji tuku svoje žene.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

U razgovoru sa tadašnjim partnerom, Dalila je izjavila da je normalno da muškarac tuče žene, zbog čega je javnost zanemela i niko nije mogao da veruje da je upravo jedna žena tako nešto rekla.

“Ti da živiš sa nekim, rodiš dete i da tu ženu nikad ne udariš. To mi ne može reći ni jedan pravi muškarac da svoju ženu nikad nije udario zbog nečega. Nikad se to nije desilo. Samo p*čke mogu reći: “Nikad ja svoju ženu nikad udario”, ma ajde ne s*ri”, rekla je Dalila tada i izazvala bes cele ženske populacije.

Pogledajte scenu o kojoj je brujala Srbija:

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track