NE TREBA MI MUŠKARAČA, DALILA JE ZA MENE OBLAK: Filip Car rešio da nađe sebi ZVEZDU, a ona mu ovako ODBRUSILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVAĐA BIVŠIH LJUBAVNIKA

NE TREBA MI MUŠKARAČA, DALILA JE ZA MENE OBLAK: Filip Car rešio da nađe sebi ZVEZDU, a ona mu ovako ODBRUSILA! (VIDEO)

Rijaliti -

Voditeljka je pročitala pitanje Filipu Caru koji je odmah "osuo" po bivšoj udatoj devojci Dalili Dragojević.

- Zar ne treba da se potrudiš da pokažeš ljubav prema Dalili, a ne da se trudiš da ispadneš najgori? - pročitala je Ivana.

- Mislim da se nisam inatio i radio na gađenju. Za početak smatram da treba da se sklonim od nje. Ja sam pokazao svoju ljubav. Trudio sam se oko nje, menjao svoje navike i neke stvari. Dosta sam poradio na sebi za malo vremena, ali to nekome nije dovoljno, to neko ne ceni. Stavlja u prvi plan šta je uradila za mene, a ne gleda šta sam ja uradio za nju. Ona je za mene samo još jedan oblak, idem dalje dok ne nađem neku zvezdu - rekao je Car.

Filip Car
foto: Printscreen

- Biće oni zajedno večeras - dodao je Lepi Mića.

- Samo da padne s*ks - istakla je Irma Sejranić.

- Ja bih se složio sa tim da se on potrudio oko Dalile, dok joj nije razorio brak. Dok joj se nije us*o u život... - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- To je istina - složila se Dalila.

- Mogu li ja nekome nešto da razorim? Najbolje je da sedneš. Imaš svoje mišljenje, ali nisi u pravu. Ja znam ono što osećaš? Mislite da ne bih želeo da se pomirim sa njom i da mi je prišla sinoć prva i rekla izvini? Ako nekome kažem poslednjih 30 dana da ne koristi neke nepotrebne reči i da ne škodi, a ona na kraju toga svaki put meni bezobrazno... Ona mene ostavlja... Čekam da dođe ona, videćemo koliko sat kuca - poručio je Car.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Zamislite da neko kaže da je dve sedmice uložio u nekoga, a druga strana ostavila pet godina. Mogu li te situacije da se porede? 25.10. smo započeli vezu, a on kaže 5.11. da se potrudio... Šta treba Dejan onda da kaže? Mogu i ja inat da teram, ali šta to donosi, samo loše - obrusila je Dalila.

- Ja ne vidim da je tebi loše, žena pleše, peva... - govorio je Car.

- Ja znam i odgovorno tvrdim da sebi neću dozvoliti (da mu teram inat), da sebi skačem u stomak posle svega. Biće mi verovatno teško, kao što mi je jutros bilo teško. To je to, šta da kažem. Da li ja treba da budem veći muškarac od muškarca koji se predstavlja kao muškarac? - nastavila je ona.

- Meni ne treba muškaraca, da hoću muškarca, ja bih bio sa muškarcem. Ja ne mogu da opravdam njene stvari. Neka nađe neku sredinu, stalno sam joj to govorio. Juče se diže, prekida, govori za izolaciju neke ružne reči... Konstantno ima potrebu da nekako... Sve mi vrti u stomaku. Stalno mi govori kako da se ponašam, a ona kako ona hoće. Hajde da se ja ponašam kako ja znam - poručio je Filip.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:40

GABRIJELA PEJČEV PRIZNALA: Nisam to mogla da podnesem, bila sam u depresiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track