NEKAD MOLILA DA NE PUSTE KLIP DA JE NE UBIJE BABO, SAD EVO ŠTA RADI: Dalila u žešćoj akciji sa Carem, a bivši je PROZVAO VIDEO 18+
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

DRAGOJEVIĆKA U VRELOM ZANOSU

NEKAD MOLILA DA NE PUSTE KLIP DA JE NE UBIJE BABO, SAD EVO ŠTA RADI: Dalila u žešćoj akciji sa Carem, a bivši je PROZVAO VIDEO 18+

Rijaliti -

Dalila Dragojević odlučila je da sa Filipom Carem ode korak dalje. Legla je preko njega i počela da ga ljubi ispod pokrivača.

Dragojevićka je nekoliko nedelja unazad hvalila svoje veštine u krevetu, a sada ih je pokazala Caru. Dalila i Car su imali žestoku vrelu akciju koja je trajala nekoliko minuta, a zatim su nastavili da se maze ispod pokrivača.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, njih dvoje su naglasili da su nekoliko puta pokušali da imaju odnose, ali da ih je uvek nešto kočilo, a prva žestoka vrela akcija se desila nakon što je Dejan zvanično zatražio papire za razvod braka.

Inače, Dalilin bivši dečko Mladen Vuletić sa kojim je bila u vezi u rijalitiju "Parovi" otkrio je u emisiji na "Hype TV" kako je takve momente imala i dok je bila intimna sa njim u pomenutom rijalitiju.

- Ona je već imala intimne odnose u rijalitiju. Ja znam njene pokrete ispod jorgana. Kad je bila u "Parovima", molila je produkciju da ne puštaju zbog njenog baba snimake. Govorila je: "Nemojte, kumim vas bogom, ubiće me babo". A sad evo šta radi crnom babu, čovek završio u bolnici - rekao je Vuletić.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen RED tv

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:48

BIVŠI RIJALITI PAR ZOVU SULEJMAN I HUREM! Dalila i Dejan javno pokazali koliko se VOLE, a tek kako ju je on ZEZNUO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja