VELIKI JE BLAGOSLOV KAD TE OSTAVI ONAJ KO TE NE VOLI: Biljana Dragojević pružila SINU podršku nakon što je TRAŽIO PAPIRE ZA RAZVOD
Foto: Printscreen

javno

VELIKI JE BLAGOSLOV KAD TE OSTAVI ONAJ KO TE NE VOLI: Biljana Dragojević pružila SINU podršku nakon što je TRAŽIO PAPIRE ZA RAZVOD

Rijaliti -

Biljana Dragojević se nakon sinoćne "Zadrugovizije" obratila stručnom žiriju i zahvalila na podršci koju su pružili njenom sinu Dejanu Dragojeviću.

Naime, Biljana je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa "Zadrugovizije" gde se članovima stručnog žirija zahvalila na rečima podrške koje su uputili njenom sinu Dejanu. Najviše se zahvalila Đoletu Đoganiju, jer je Dejanu rekao jednu rečenicu koju ce zauvek pamtiti.

- Veliki je blagoslov kada te ostavi onaj ko te ne voli. Hvala Đoletu na pravoj rečenici u pravo vreme! Hvala takođe kompletnom žiriju na podršci Dejanu. Znači, bile su reči kojima se Biljana zahvalila žiriju.

Biljana Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Dejan je tada javno zatražio razvod od žene Dalile.

- Meni je srce kad sam čuo aplauz... Hvala vam svima stvano puno. Povodom ove tema i ova situacija koja se dešava... dešava se to da sam očigledno pet godina bio u maskembalu i imao sam masku koja je bila stavljena da laž vidim kao istinu. Laž se pretvorila u istinu kad smo ušli u projekat. U jedno ruku žao mi je zbog stvari koje se gube... U drugu ruku drago mi jšto se desilo ovde, osam meseci će biti moje izlečenje i napredak u životu. Maska koju sam shvatio da nosim na svojem licu nije moja, nego maska koja mi je stavila moja žena, da laž vidim kao istinu. Ovog trenutku bih se obratio Velikom šefu i produkciji za papire za razvod. Želim da osobodim sebe svega što sam nosio i što trpim. Zatražio bih papire za razvod, da maske padnu skroz - govorio je Dejan.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track