ŠOK! CAR ZAPRETIO DALILI! Dao obećanje šta će joj sve vratiti, pa zalupio vrata hotela! Evo šta ljubavnik planira! ŠOK! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

haos će da se nastavi

ŠOK! CAR ZAPRETIO DALILI! Dao obećanje šta će joj sve vratiti, pa zalupio vrata hotela! Evo šta ljubavnik planira! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car pokušao na sve načine da pokrene razgovor sa Dalilom Dragojević.

- Reci mi zašto si išla muvati se sa drugim likom, terasi si mi inat, zbog sedenja sa Đedovićem, obasniću ti ja danas neke stvari, i onu reakciju a naročito ono sinoć. Ovo je poslednje što sam ti rekao, bilo bi pošteno da više jedno drugo ne diramo nikada, objasniću ti sve danas - govorio je Car.

- Ovi što su mi pričali šta si bila i šta si radila. Danas sam te ljubio pet minuta i taman sam bio miran. Nisi svesna, sad ću se tek sprdati - obećao joj je Car i zalupio vratima, dok je Dalila nepomično ležala u krevetu.

Podestimo, Dalila i Car su demolirali hotel gde su boravili zajedno. U žestokoj tuči lomili su jedno drugom stvari, brutalno se vređali. Dalila se toliko iznervirala zbog hladnoće Filipa Cara da je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad sobom i počela da šamara Cara. Odmah zatim, ona mu je porazbijala i parfeme.

- Sve sam video, dr***, ti si dr*** koju može da ima ko god hoće. Ja sam ti to pokazao - rekao joj je on.

- Razbiću ti sve parfeme - rekla je Dalila.

- Možeš slobodno. Poslaće mi nove čim budu videli da nisam više sa dr****. Ti si dr***.

Nakon ovoga ga je Dalila nekoliko puta udarila šakom po licu, a on je nastavio:

- Ti si dr***, a ja ću te isterati iz ove kuće. Muža si ostavila radi mene, razbijaš mi parfem od Maje Marinković. Radila si šta si radila.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track