MAJA OČI U OČI SA DALILOM I CAREM! Marinkovićeva sprema PAKAO bivšem, neće im biti dobro kada je ugledaju, i ne SLUTE da ona ulazi
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

drama

MAJA OČI U OČI SA DALILOM I CAREM! Marinkovićeva sprema PAKAO bivšem, neće im biti dobro kada je ugledaju, i ne SLUTE da ona ulazi

Rijaliti -

Starleta Maja Marinković, bivša devojka Filipa Cara stiže u Belu kuću gde će se suočiti sa bivšim dečkom Filipom Carem i njegovom akteualnom devojkom Dalilom Dragojević.

Naime, Filip Car je stupio u emotivni odnos sa Dalilom Dragojević nakon što je ona prevarila supruga Dejana Dragojevića pred njegovim očima.

Maja Marinković, Dalila Dragojević
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Maja je tada istakla da će njen ulazak pokolebati njihovu vezu, te da će Car sigurno ostaviti Dalilu kada nju bude video na vratima, piše Blic.

- Maja ulazi u "Zadrugu" da napravi potpuni kurcšlus. Filip i Dalila nisu ni svesni šta ih sve čeka. Njen ulazak je samo početak. Maja se naoružala informacijama i dokazima da niko od njih dvoje neće smeti da joj se suprotstavi. Saznala je svašta o Dalilinoj prošlosti, ali i prevarama koje je počinila tokom braka sa Dejanom. Ni Dejanu neće biti svejedno kad bude saznao šta je sve radila za tih pet godina dok su bili u braku. To je strašno... Ja ne znam hoće li ona izdržati toliki pritisak... - rekao je izvor.

Maja Marinković, Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:14

JEDNA JE JOVANA! Voditeljka pitala Sarapu da li da se razvede, stigao hit odgovor: Ovome se nije NADALA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja