LJUBOMORA ZBOG DALILE I DEJANA GA IZJEDA! Car potpuno slomljen, sad se setio da ima MAJKU pa ZAPLAKAO kao malo dete! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Ne može da gleda kako se dalila i dejan ljube

LJUBOMORA ZBOG DALILE I DEJANA GA IZJEDA! Car potpuno slomljen, sad se setio da ima MAJKU pa ZAPLAKAO kao malo dete! (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car izgleda ne može da izdrži to što su Dejan i Dalila izgladili odnose i sve su bliži i prisniji. Naime, Lazar Čolić i Marko Osmakčić daju sve od sebe da ga uteše, ali bezuspešno. Car je u jednom momentu i zaplakao od muke.

Ja sam pun ku*ac nekih stvari. Suzdržavam se da ne pokažem svima ko je pravi Filip Car. Kad je ovako sa sitnim stvarima kako će biti sa krupnim! Ima tek da na*ebem, a toliko još vremena ima... sve da bi došao do nekog cilja - zaplakao je Car. - Vidi brata, gde je došao ovde - smejao se Marko. - Idem ja sebi dva jaja ispržiti - rekao je Zola.

- To je krvav dinar, proklet i nemoralan! Jednom ću doći i doneti ga. Toliko puta sam doneo para a mati mi kaže ne znam poreklo tog novca, hoću jednom da vide da je kako treba. Zacrtao sam ali već vidim da neću moći izdržati... Neke stvari, je*em im majku u pi*ku... - nastavljao je Filip.

kurir.rs

Bonus video:

15:12

PRVA SVAĐA U ZADRUZI 5: Filip krenuo da se obračuna sa porno glumcem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja