DALILA JECA NA SAV GLAS JER SE DEJAN NE VRAĆA U ZADRUGU! Dragojevićka u suzama nakon KARAMBOLA, ne mogu da je smire! (VIDEO)
Foto: Printscreen

drama u zadruzi

DALILA JECA NA SAV GLAS JER SE DEJAN NE VRAĆA U ZADRUGU! Dragojevićka u suzama nakon KARAMBOLA, ne mogu da je smire! (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević završila je u suzama zbog bivšeg supruga Dejana, koji je tookm žurke napravio haos zbog nje i Filipa Cara.

Dejan je tom prilikom razbio sebi glavu nakon čega je prevezen u Urgentni centar, i još uvek se nije vratio na imanje. Dalila se zbog toga zabrinula, a Dino je prišao da je uteši dok je jecala zbog njega.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Brine se da nije Deki pobegao. Nemoj da se sekiraš, znaš da te voli, da te ne bi ostavio samu... Sigurno spava i odmara - govorio je Dino.

Biljana Dragojević, Dejanova majke, ispričala je kroz kakav pakao je prišla zbog sinoćneg skandala.

- Sedela sam kući i gledala "Zadrugu" kada se dogodio taj incident. Ništa nisam želela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gde su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali - kaže Biljana i dodaje da su dugo čekali Dejana, ali da su uspeli da ga vide na kratko.

Biljana Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

10:05

Kristijan objavljuje knjigu koja će sve šokirati: Otkriću imena pevačica i političara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja